Månedens TTH-profil: Hansen, Uhrenholt og Bruun


13.06.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Månedens TTH-profil er ikke bare én, men tre personer som har gjort en forskel i TTHs jagt mod medaljer.

Et godt hold er ingen ting, uden en god træner til at holde styr på sagerne. I TTH Holstebro har vi hele tre styks, og til årets sidste hjemmekamp blev trænertrioen Søren Hansen, Claus Uhrenholt og Michael Bruun hyldet som Månedens TTH-profil for maj måned.

Chefen, assistenten og målmandstræneren var ganske overraskede over hæderen, der kun én gang tidligere er blevet tildelt folk udenfor håndboldbanen. Men som TTH-direktør John Mikkelsen forklarede i forbindelse med kåringen, så har trænerteamet i TTH Holstebro været yderst værdsat i maj måned.

Udover at kvalificere mandskabet til DM-semifinalerne for første gang siden 2016, har trænerne vist deres taktiske snilde, da skader blev ved med at hagle ned over holdet i semifinalerne mod BSH.

Ressourcerne var få, men viljen var stor
- Vores trænerteam har fortjent et stort skulderklap for deres indsats og udvikling af holdet. Fire spillere blev skadet i løbet af de to DM-semifinaler, foruden de fire langtidsskader vi i forvejen havde. Alligevel kæmpede de indædt videre med det mandskab, de havde tilbage og formåede at give både BSH, og senere GOG, kamp til stregen. Det kræver et stort overblik og gedigent trænerarbejde at kunne lede et hold i sæsonens afgørende fase og med de betingelser som Claus, Søren og Michael er blevet givet i dette års medaljekampe, siger TTH-direktør John Mikkelsen om kåringen.

Onsdag skal trioen forsøge at sætte kronen på værket, når de skal forsøge lede deres mandskab til en bronzemedalje mod GOG. Og TTH-direktøren er ganske tryg ved at lade Hansen, Uhrenholt og Bruun dirigere på sidelinjen:

- Deres 1600 kampe tilsammen for TTH Holstebro vidner om tre dygtige herrer med et godt samarbejde. De forsøger hele tiden at finde procenter og detaljer i spillet, som både kan udvikle og skabe resultater for klubben. Jeg er helt rolig ved at lade dem stå ved roret i kampen om medaljer”, afslutter John Mikkelsen.

Personlig sponsor for Søren Hansen, Claus Uhrenholt og Michael Bruun er ID Identity, JJD og Holstebro Rejsecenter.

Del på facebook