Månedens TTH-profil: Josip Cavar


07.04.2022 | Af Nanna Gantriis

Han har flere gange i marts måned sat ild til Gråkjær Arena med store redninger og en stor vindermentalitet. Månedens TTH-profil er Josip Cavar.

Har man set Josip Cavar på en håndboldbane så ved man, at svenskeren vil vinde. For enhver pris. 

Temperamentet er til tider lige så iltert som de knaldrøde Hummel-sko, der sidder på Cavars fødder, og han kan sætte ild til Gråkjær Arena med råb og vilde fagter. 

- Jeg kan nogle gange se lidt sur ud, når jeg står i målet. Men det er fordi, jeg har så høje krav til mine holdkammerater og ikke mindst til mig selv. Vi skal gøre vores bedste. Hver gang. Hele tiden, fortæller Josip Cavar.

 

’Jeg elsker det!’
Målvogteren har flere gange i marts måned lukket helt ned i målet, eksempelvis imod TMS Ringsted, hvor han stod første halvleg på 50% og senest imod Skive, hvor han holdt skibonitterne fra at score i hele 11 minutter. 

Selvom det er Cavar, der står noteret for redningerne, så er han ikke alene om præstationen understreger han:

- Det er lige så meget forsvaret foran mig, der i de seneste kampe har fundet en god højde og har givet mig nogle gode betingelser. Det er en fælles præstation.

En fælles præstation har det også været at få skabt den gode stemning, der har været i Gråkjær Arena til de seneste hjemmekampe. Her har både spillere og tilskuere givet den gas og det er noget der behager Josip Cavar:

- Jeg synes det er for fedt! Når jeg vender mig om i målet, så står der 100 unge drenge, der råber og skriger, og når vi scorer står der mellem 2.000 og 3.000 personer og jubler på tribunen. Jeg elsker sådan noget!

Personlig sponsor for Josip Cavar er Smith Knudsen Advokatfirma. 
Månedens TTH-profil præsenteres i samarbejde med Nørre Vosborg. 

Del på facebook