Månedens TTH-profil: Kaja Kamp


03.02.2019 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Photo Overlund

TTH’s stregspiller Kaja Kamp er braget ind i det nye år som en anden kraftfuld nytårsraket. 22 mål på 29 forsøg i 5 kampe må siges at være yderst effektivt, og derfor er Kaja fortjent januar måneds TTH-profil. Månedens TTH-profil er sponseret af Nørre Vosborg.

For et år siden var der nok ikke mange i Holstebro og omegn, der kendte til nordjyden Kaja Kamp. Her løb hun rundt og spillede håndbold i 1. divisionsklubben, EH Aalborg, hvor hun kæmpede for klubbens position i toppen af tabellen. Nu, et år senere, har Kaja skiftet det trygge rammer i EH Aalborg ud med ligahåndbold i TTH Holstebro, og er blevet en vigtig brik i træner Krautmeyers opstilling - både i forsvaret og i angrebet.

- Der er helt klart forskel på niveauet i 1. division og i ligaen. Intensiteten er meget højere i ligaen, og interessen fra den brede offentlighed er også større i ligaen. Alligevel kunne jeg tage mange ting med fra spillet i Aalborg; bl.a. spillede vi meget hurtigt spil, ligesom vi gør i TTH, og på den måde har steppet op til ligaen ikke været nær så stort.

Det har hun i dén grad bevist i januar måned, hvor hun har leveret stærke præstationer i flere nøglekampe. Bl.a. scorede Kamp 9 mål på 13 forsøg mod Ajax, ligesom hun var kampafgørende med 8 mål på 9 forsøg i den vigtige sejr over Silkeborg-Voel.

At Kaja på så kort tid har udviklet sig til en nøglespiller for TTH skyldes flere ting, ifølge hende selv:

- Jeg er super glad for, at jeg skiftede til TTH i sommers, og jeg føler, at jeg udvikler mig dag for dag, i det træningsmiljø jeg befinder mig i pt. Det har udviklet mig både på, og uden for banen, at komme væk fra de trygge rammer i Aalborg. Desuden er jeg super glad for pigerne, jeg spiller sammen med i TTH, samt Pether og Torben på bænken, hvilket også gør tingene en del nemmere. Jeg nyder at være her i Holstebro, og jeg nyder al den spilletid jeg får til både træning og kamp.

Den evigt fightende stregspiller er dog langt fra mættet af hæder og spilletid:

- Jeg har hele tiden små mål, jeg arbejder hen imod, og som jeg kontinuerligt opnår. Prisen som Månedens Profil er et kæmpe skulderklap, som giver mig mod og lyst til at arbejde videre mod endnu flere sejre. Alt i alt nyder jeg at være her i Holstebro, og jeg føler, at jeg udvikler mig dag for dag.

Del på facebook