Månedens TTH-profil: Kay Smits


02.11.2020 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Kay Smits’ skudarm har været brandvarm i oktober måned. Derfor er han fortjent Månedens TTH-profil for oktober måned. Titlen præsenteres i samarbejde med Nørre Vosborg.

Kay Smits har været et godt kort at have på hånden den seneste tid, hvor han har trådt til, da der var allermest brug for ham.

En skade til kollegaen på højre back, Nikolaj Enderleit, har betydet, at Smits har skulle spille alle minutter på banen den seneste måneds tid, og her har hollænderen slået til. I gennemsnit har Kay Smits scoret 7,4 mål pr. kamp i de fem kampe, han har spillet. Selv mener hovedpersonen, at det høje formniveau skyldes en bestemt ting:

- Den største grund er, at jeg har skulle spille hele tiden. Det har givet mig et større ansvar, og når tingene så går godt, tager jeg også selv mere ansvar.

EM-kvalifikation venter
Uge 45 byder på landsholdspause i herrernes håndboldliga. Mens holdkammeraterne formentlig skal løbe militærskoven tynd, trækker Kay Smits nok engang i spillertøjet. Denne gang det orange sæt, hvor han sammen med sine landsmænd skal forsøge at kvalificere Holland til EM i 2022.

- Det er altid dejligt at være i et flow. Så det bliver dejligt at komme tilbage til landsholdet efter at have haft en fin periode her i Holstebro. Jeg har fået mange spilminutter i kroppen den seneste tid, så det tror jeg kommer til at hjælpe på landsholdet, afslutter højre backen.

Personlig sponsor for Kay Smits er Nørre Vosborg.

Del på facebook