Månedens TTH-profil: Lynn Knippenborg


11.01.2019 | Af Nanna Gantriis Mortensen

TTH’s playmaker, Lynn Knippenborg spillede en god EM-turnering for det hollandske landshold i december måned. Derfor blev hun fuldt fortjent kåret som Månedens TTH-profil før tirsdagens kamp mod Ringkøbing Håndbold. Månedens TTH-profil præsenteres af Nørre Vosborg og kåringen blev i denne omgang overrakt af verdensmesteren i boksning, Dina Thorslund.

Lynn Knippenborg vendte hjem med en lidt tungere håndbagage efter forrige måneds europamesterskab. I playmakerens taske lå nemlig en EM-bronzemedalje, vundet sammen med det hollandske landshold.

"Jamen jeg har jo bare været til EM,”

Således meddelte den overraskede hovedperson det selv, da hun fik overrakt prisen som december måneds TTH-profil. Alligevel er det ikke mange der får lov til at repræsentere det hollandske landshold, hvor stjernespillere står i kø for at bevise deres værd. Gennem turneringen fik Lynn fint med spilletid på både fløj- og playmakerpositionen, ligesom hun scorede fem mål i turneringen.

- Eftersom vi kun har én reel venstrefløj på landsholdet, var jeg udset til at kunne aflaste hende og dermed spille lidt fløj og lidt playmaker. Men jeg er generelt overrasket over, hvor meget spilletid jeg fik under slutrunden, da jeg slet ikke havde regnet med at være blandt de 16 udvalgte som skulle med til EM, siger Lynn Knippenborg. 

Det hele kulminerede, da Lynn sammen med holdkammeraterne slog Rumænien i kampen om 3. pladsen og dermed sikrede sig EM-bronzemedaljerne. Det nyerhvervede stykke metal kommer dog ikke til at hænge helt alene. Knippenborgs samling af medaljer tæller nemlig i forvejen én VM-bronze, én VM-sølv, én EM-sølv samt medaljer fra diverse klubhold.

Nye ambitioner i sigte

Nu starter så anden del af HTH ligaen, hvor nye kampe, og nye mål, er i vente for TTH’s kvinder. Holdet startede skævt ud med et nederlag til oprykkerne fra Skanderborg Håndbold, men tirsdag aften storsejrede holdet over naboerne fra Ringkøbing Håndbold med 34-20 efter en disciplineret og velspillet kamp.

- Vi har spillet en fin efterårssæson, men vi mener også, at vi kan gøre det bedre. Vi vil rigtig gerne i slutspillet og spille med dér, hvor det er sjovt, men det kræver hårdt arbejde. Under kampen mod Ringkøbing i tirsdags spillede vi i perioder god håndbold, og det skal vi blive ved med, hvis vi vil være blandt de otte bedste og dermed komme i slutspillet, siger Lynn Knippenborg. 

TTH’s kvinder ligger pt. på ligaens 9. plads; blot 2 point fra den 8. plads som giver adgang til slutspillet. Næste hjemmekamp er onsdag den 30. januar i Struer Energi Park mod pokalmestrene fra Nykøbing Falster Håndboldklub. Der er begrænsede pladser, så skynd dig at købe din billet. Køb den HER

Del på facebook