Månedens TTH-profil: Michael Bruun


25.08.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Medaljeskabet hjemme hos Michael Bruun er større end de flestes. I starten af august blev samlingen udvidet med en OL-sølvmedalje, og af den grund er målmandstræneren kåret til Månedens TTH-profil.

Mange danskere fulgte med, da håndboldherrerne i starten af august viste de rød-hvide-farver frem ved OL i Tokyo og sikrede en flot OL-sølvmedalje.

Michael Bruun oplevede begivenheden på tætteste hold i rollen som målmandstræner for det danske hold. Og selvom han formentlig ikke vil indrømme det selv, så havde Bruun utvetydigt en andel i Danmarks 11. og sidste medalje ved legene i Tokyo.

Som følge af bedriften i Japan blev målmandstræneren kåret som Månedens TTH-profil, da han vendte hjem til Holstebro og TTH i forbindelse med klubbens 20-års jubilæumskamp mod SG Flensburg-Handewitt. Sammen med hæderen modtog Bruun blomster fra Viborgvejs Blomster og en gave fra Nørre Vosborg, som er partner for Månedens TTH-profil.

Tak til klubben
Netop SG Flensburg-Handewitt kommer Michael Bruun til at stifte yderligere bekendtskab med. Han er nemlig blevet tilknyttet klubben i Flensburg og bliver dermed målmandstræner for de tyske viceverdensmestre foruden sine opgaver i DHF og TTH.

- Jeg er utrolig taknemmelig for, at TTH har givet mig muligheden for denne opgave. Ideen om den tyske liga har vokset i mig de seneste år, og at det nu er blevet en realitet, er jeg rigtig glad for. Men det bliver spændende at se, om bilen også kan finde ud af at køre andre steder hen end Holstebro, griner Bruun.

I den kommende sæson vil Michael Bruun fortsat være tilknyttet TTH som målmandstræner i en overgangsperiode, indtil klubben finder det fremtidige set-up på dette område.

Skibonitten kom til Tvis KFUM i 1997 og har siden da haft sin daglige gang i TTH Holstebro - enten som spiller eller som målmandstræner. Derfor vil Bruun også følge ”sin klub” i Holstebro tæt, selvom arbejdstimerne er blevet mindre og mindre i TTH:

- Det kan du tro. Jeg kommer helt sikkert forbi Gråkjær Arena i ny og næ. Det har været et spændende arbejdsmæssigt hjem i næsten 25 år, så jeg forsvinder ikke lige sådan, siger han afslutningsvist.

Del på facebook