Månedens TTH-profil: Odinn Thor Rikhardsson


10.05.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Med finurlige scoringer og hårde tacklinger i forsvaret har Odinn Thor Rikhardsson markeret sig positivt i længere tid, og været en af TTH-profiler i DM-slutspillet. Derfor er islændingen kåret til Månedens TTH-profil for april måned. Prisen overrækkes i samarbejde med Nørre Vosborg.

Det var en glad Odinn Thor Rikhardsson, der kunne lade sig hylde som Månedens TTH-profil inden hjemmekampen mod Skjern Håndbold. Forud for kåringen ligger en stærk indsats af den islandske højrefløj, der har været yderst scoringssikker i april måned - bedst eksemplificeret ved holdets første slutspilskamp mod Skjern Håndbold, hvor Rikhardsson scorede seks mål på seks forsøg.

Vild med slutspillet
Skader til fløjkollegaerne Christian Jensen og Jeppe Hauskov har betydet, at der måtte trækkes store veksler på den 23-årige islænding i en tid, hvor slutspillet skal afgøres. Ideen om et stort ansvar i slutspillet har dog ikke skræmt hovedpersonen selv. Tværtimod:

- Jeg kan godt lide den høje intensitet, der er i slutspillet. Man lever sig fuldt ind i kampene, og der er godt med intensitet på banen. Det har jeg altid godt kunne lide, og jeg tror, det er en fordel for den måde, jeg spiller håndbold på, mener Odinn Rikhardsson og tilføjer på det mere personlige plan:

- Det har været en stor oplevelse for mig og godt for min udvikling, at komme til TTH Holstebro. Det er en professionel klub, hvor spillerne har det godt sammen. Alt dette spiller også ind, når man skal performe godt, forklarer islændingen, der udover at præstere på håndboldbanen også er ferm med golfkølle og -bold.

Med en semfinaleplads i hus, får fløjspilleren lov at mærke presset i endnu flere kampe, når TTH Holstebro skal spille med om det fineste metal i herrehåndboldligaen.

Inden da skal holdet dog spille en sidste slutspilskamp mod Aalborg Håndbold søndag eftermiddag klokken 16.00. Kampen vises på TV2. Og mon ikke Rikhardsson byder på flere af sine kunstneriske fløjskud, som han er både berømt og berygtet for i den danske liga.

Personlig sponsor for Odinn Thor Rikhardsson er Grisehandler Jesper Madsen.

Del på facebook