Månedens TTH-profil: Patrick Westerholm


18.04.2020 | Af Louise Boo

Han har fem år på bagen i TTH-regi og har i den grad løftet herreholdet til nye højder. Alene 2019-20 sæsonen er et symbol på Patrick Westerholms betydning for klubben.

Traditionen tro præsenterer Nørre Vosborg Månedens TTH-profil, som i marts er Patrick Westerholm. 

Selvom covid-19 sætter en forholdsvis stor stopklods i at overrække titlen på normal vis, ligesom selv samme corona gør det svært at hylde den dygtige træner med manér. - Så kommer alligevel en hæder. 

Titlen som Månedens TTH-profil er først og fremmest et velfortjent skulderklap efter en flot sæson, som inden coronaens hærgen - stod i Westerholm & Co's tegn.

Der var lagt op til et spændende slutspil om 2. og 3. pladsen i ligaen samt kommende DM-kampe. Og med et yderst kampklart mandskab til Final4, som Westerholm stod i spidsen for, var en topplacering i Santander-turneringen også inden for rækkevidde. Læg dertil Westerholm og truppens EFH-deltagelse i gruppespillet.

- De flotte præstationer, som Westerholm og herreholdet gennem hele sæsonen har tilkæmpet sig, er et symbol på Westerholms evner som træner. Patrick har formået af få det nye hold til at præstere flot allerede i år 1. Samtidig har Patrick igennem alle år i klubben, været med til at løfte holdets samlede niveau, hvor bl.a. Champions League deltagelsen og pokaltitlen i Gråkjær Arena var et par historiske øjeblikke, som hele klubben og byen i fællesskab har fejret. Vi har haft en fantastisk tid sammen med Patrick, siger TTH-direktør, John Mikkelsen. 

Han har sat stor pris på Patrick Westerholm og håber på, at det i disse corona-tider alligvel bliver muligt at tage ordentlig afsked og fejre DM-bronzen med både træner og holdet.

Personlig sponsor for Patrick Westerholm er ID Identity.

Nørre Vosborg præsenterer Månedens Profil.

Del på facebook