Månedens TTH-profil: Pether Krautmeyer


05.05.2020 | Af Louise Boo

Nørre Vosborg præsenterer Månedens TTH-profil for april - Pether Krautmeyer. En sidste tak og hæder til den engagerende dametræner gennem 11 år i klubben.

Det var et glad og samtidigt vemodigt øjeblik, da Pether Krautmeyer fik titlen som Månedens TTH-profil.

For udover et velfortjent skulderklap for 11 passionerede år i trænertrøjen, blev titlen også et punktum for tiden i TTH Holstebro.

Pether Krautmeyer går nye veje med ligadamerne, og det kan være svært at sætte ord på alle tanker og følelser. Men én ting er sikkert:

- Det er følsomt, og jeg er tæt på at få tårer i øjnene, siger en tydeligt berørt Pether Krautmeyer og fortsætter:

- Det har været fantastisk og unikt her i TTH Holstebro. Her er så utroligt mange fantastiske mennesker, fans, spillere, ledere og publikum. Det er jeg glad og stolt over at have været en del af.

Pether Krarutmeyer sætter pris på Månedens TTH-profil og takker på samme tid for den ramme, som TTH-direktør John Mikkelsen overrakte med en billed-collage af Krautmeyer-udtryk på banen.

- Det betyder meget, at jeg har fået billederne, og at jeg slutter af med den fine titel. Jeg kan ikke rigtig forstå, det er slut, og jeg står lidt med følelsen af afsavn allerede. Men sådan er livet, siger Krautmeyer. 

Han ser dog frem til den nye tid i Holstebro Håndbold og udtrykker uvished blandet med nysgerrighed.

Forude venter blandt andet et mål om at klatre længere op i ligaen, og på trænerfronten kan Krautmeyer se frem til både at være liga-og udviklingstræner.

Personlig sponsor for Pether Krautmeyer er Vestforsyning.

 

Del på facebook