Månedens TTH-profil: Sebastian Frandsen


27.02.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Sebastian Frandsen har stået som en vigtig sidste skanse i TTH-målet den seneste måned. Derfor kunne han lade sig hylde som Månedens Profil inden holdets sejr over Skjern Håndbold.

En tur i sommerhus og prisen som Månedens TTH-profil hører normalt ikke sammen.

Men lige i dette tilfælde giver de to ting rigtig god mening for TTHs målmand Sebastian Frandsen. To-meter-manden sad ude med en skade i december måned, og det gav tid til refleksion:

”Efter jul satte jeg mig i et sommerhus og reflekterede over, hvorfor jeg spiller håndbold. Hvad betyder spillet for mig? Giver det mig energi?”

Svaret tog han med på banen, da han i starten af februar gjorde comeback i sejren over GOG. For mens Sebastian Frandsen havde åbnet for tankestrømmen, så lukkede han målet ned for sine modstandere på Sydfyn - og sikrede TTH sejren over ligaens førerhold.

Det samme var i øvrigt tilfældet senere på måneden, da Frandsen stille og roligt pillede pynten af skytterne fra Århus Håndbold. Netop begrebet ”ro” har fået en ny betydning for målmanden.

”Jeg har fået en ny tilgang til at spille håndbold. Jeg har fundet en anden ro, og dén har jeg taget med på banen. Det må være den største hemmelighed,” siger Sebastian Frandsen afslutningsvis.

Månedens TTH-profil præsenteres i samarbejde med Nørre Vosborg.

Personlig sponsor for Sebastian Frandsen er Smith Knudsen Advokatfirma.

Del på facebook