Månedens TTH-profil: Simon Gade


07.12.2018 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Louise Boo Jespersen

Simon Gade har stået stærkt som sidste skanse i TTH-målet gennem november måned. Derfor blev målvogteren også fuldt fortjent hyldet som november måneds TTH-profil inden kampen mod Nordsjælland onsdag aften. Månedens TTH-profil præsenteres af Nørre Vosborg.

TTH Holstebros herrer gik ubesejret gennem november måned, hvilket i høj grad skyldes gode takter fra den unge keeper. Med en redningsprocent på 38% mod Skanderborg og en gennemsnitlig redningsprocent på 40% over de to EHF Cup-kampe mod franske PAUC, er der ikke noget at sige til hvis den 21-årige herre går rundt med et lille smil på læben:

- Det har været en sindssyg god måned krydret med EHF-kampene mod PAUC. Det gav os helt klart noget momentum at spille de to europæiske kampe og komme videre i EHF Cup-gruppespillet. 

Den europæiske sejr og det videre avancement gav ikke blot holdet momentum; det var også med til at give Gade tro på egne evner:

- Det har givet fornyet selvtillid at starte inde, efter Sebastian Frandsen blev skadet. Jeg har forsøgt at gribe den chance der er opstået, og så er det selvfølgelig rart at se når ens præstationer hjælper holdet. Samtidig har det været dejligt at vise, at jeg er berettiget på det niveau, og at jeg kan gøre en forskel både i de internationale kampe og i den hjemlige liga.

De gode præstationer i den forgange måned lader sig dog ikke stige Simon Gade til hovedet:

- Det er altid rart at få et skulderklap i form af titlen som månedens profil, men vores vigtigste mål er stadig at vinde kampene. Personligt skal jeg lægge en hel masse på og stå mere stabilt. Jeg ved at mit topniveau er fint, men mit bundniveau skal blive bedre for at tage det ekstra skridt opad.

Om Gade kan opretholde de gode takter skal vise sig i udebanekampen mod Ribe-Esbjerg, lørdag den 8. december. Kampen vises på TV2 Sport med kampstart klokken 20.15.

Næste hjemmekamp er mod rivalerne fra Skjern torsdag den 13. december klokken 20.15. Så skynd dig at finde den hvide trøje frem, og kom til håndboldbrag i Gråkjær Arena! - Køb din billet HER

Del på facebook