Måske vi snart ses igen!


29.04.2021 | Af Jan Facius

Politikerne på Christiansborg sidder med beslutningen. En ekspertgruppe har givet politikerne deres anbefalinger til hvordan bl.a. TTH Holstebro kan få publikum tilbage i Gråkjær Arena som led i den aktuelle genåbning af samfundet.

I TTH Holstebro arbejdes der i kulissen på at gøre alt klar, hvis muligheden for tilskuere opstår få dage før TTH Holstebro møder Skjern Håndbold, lørdag, den 8. maj.

Ekspertgruppens anbefalinger er at sektionsopdele i sektioner af maksimalt 500 personer. Til hver sektion skal være separat indgang, separate toiletter og separate boder. I september blev kampen mod Skanderborg afviklet efter den model.

I den aktuelle anbefaling vil der også være krav om fremvisning af gyldig Coronapas. Det betyder, at tilskuerne skal have en negativ coronatest, som maksimalt er 72 timer gammel, eller være færdigvaccineret.

- Vi trykker på YES-knappen idet øjeblik, vi får muligheden. Vi har en gennemarbejdet afviklingsplan liggende, siger John Mikkelsen og tilføjer:

- Vi kan næsten ikke vente med at byde vores fans, sponsorer og alle håndboldglade velkommen i Gråkjær Arena igen. Vi håber, mange er klar til en Coronatest, som bliver afgørende for at komme ind til tophåndbold.

Anbefalingerne fra ekspertgruppen er et oplæg til politisk diskussion. Der er aktuelt intet besluttet endnu.

Del på facebook