Mange svar i Magdeburg


22.08.2021 | Af Nanna Gantriis

Søren Hansen fik svar på mange af sine taktiske spørgsmål under weekendens Hummel Cup i Magdeburg. Nu glæder cheftræneren til at tage de nye spillerkonstellationer og taktiske finurligheder med til den egentlige sæsonstart.

Det blev ikke til sejr i weekendens testkampe mod Vadar Skopje og Gorenje Velenje. Alligevel har cheftræner Søren Hansen vundet på ét punkt: Han har fået svar på mange af de spørgsmål, man som træner sidder med i en starten af en sæson: ”Passer disse to spillere godt sammen?” ”Hvad sker der, hvis vi spiller dette system?” og ”Hvordan fungerer vores kontrafase i denne sæson?”

- Jeg er tilfreds med weekendens udbytte. Vi går selvfølgelig altid efter at vinde - også selvom modstanderne er blandt Europas bedste, som det var tilfældet i denne weekend. Vi havde sejren inden for rækkevidde i begge kampe, men vi manglede lige den sidste skarphed. Det må vi hjem og træne videre på, siger Søren Hansen og ser frem mod det, der venter de kommende uger:

- Jeg har fået en masse svar, og vigtigst af alt har vi med Vadar og Gorenje mødt to hold, som spilmæssigt passer fint til det, vi kan møde i den danske liga og mod Trimo Trebnje næste fredag. Nu glæder mig bare til, at vi kan skyde sæsonen ordentlig i gang, afslutter cheftræneren.

Yes! Flere tilskuere i Gråkjær Arena
Passet skal ikke lægges alt for langt væk for TTH-drengene. Fredag flyver holdet til Slovenien, hvor EHF-kvalifikationen går i gang mod RK Trimo Trebnje.

Næste hjemmekamp er mod netop slovenske Trebnje, når vi søndag den 5. september spiller returkamp i European League. Opgøret fløjtes i gang klokken 18.00 i Gråkjær Arena, og du kan købe dine billetter her. Pr. 1. september droppes restriktionerne på håndboldområdet, og derfor glæder vi os over at kunne afvikle kampe med normale tilskuerforhold.

Del på facebook