Marginaler afgjorde kampen


18.09.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Fredagens kamp mod Fredericia blev uden point til følge. Søren Hansen roser de rødblusede modstandere, men ærgrer sig også over flere faktorer, som kunne have sikret en hjemmesejr.

Efter en kamp med masser af dramatik og hård fight fra begge mandskaber måtte Søren Hansens tropper i går aftes gå fra banen uden point:

- Kampen i går viser, at vi skal arbejde for hvert et point. Det skal vi altid, men specielt i disse tider, hvor vi har få ressourcer. Hvert point er en sejr lige nu, siger cheftræneren og roser samtidig dagens modstander.

- Fredericia er et rigtig godt hold. De har mange strenge at spille på, og de viste, hvilket spændende projekt de er i gang med at udvikle. 

 

I går var det stolpe ud
For cheftræner Søren Hansen er der flere ting, som både afgør kampen, men som også ærgrer cheftræneren:

- For at vinde kampen må vi ikke lukke 35 mål ind, og der er flere episoder i kampen, hvor vi skal være skarpere i vores spil. Samtidig bliver vi ramt af 2 x 2 min på bænken. Vi laver en fejludskiftning og så får bænken en udvisning midt i anden halvleg jævnfør det nye bænkreglement, som observatøren efterfølgende erkender er fejldømt. Det ærgrer mig selvfølgelig, at det netop rammer os på så vigtigt et tidspunkt i kampen, siger Søren Hansen. 

Han håber at det nye bænkreglement ikke bliver afgørende for flere kampe:

- Det nye reglement skal slå ned på kommunikation med dommerne under kamp. I den omtalte situation står dommeren i vejen ved vores udskiftningsområde. Jeg beder ham om at flytte sig, så vi kan skifte spillere ud, og får herefter en udvisning for at tage kontakt til dommeren. Det synes jeg er synd, for ligesom vi kommunikerer med vores spillere, så er vi også nødt til at kunne kommunikere med dommerne – på en pæn måde naturligvis. 

Alt i alt var der altså flere ting, som fik afgørende betydning for kampens udfald, på en aften hvor hjemmepublikummet skabte en god stemning:

- Vi er utrolig glade for den støtte, vi oplever fra tribunerne. Der er ekstra brug for deres opbakning i denne tid, hvor ressourcerne på banen ikke er som de plejer. Deres opbakning er den 8. mand, som skal bære os frem lige nu, så tak for støtten, slutter Søren Hansen. 

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Del på facebook