Maria Mose før Team Esbjerg: Vi skal være ekstremt skarpe


07.09.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Det kommende ligaopgør mod Team Esbjerg bliver en helt særlig oplevelse for Maria Mose, der indtil i sommers tørnede ud for det danske mesterhold. Mandag aften kl. 19.00 går det løs i Gråkjær Arena. 

Maria har nemt ved at betegne det som en speciel kamp:

- Det er første gang nogensinde, at jeg skal spille imod Team Esbjerg og efter seks sæsoner i klubben, bliver det da helt sikkert en speciel oplevelse. Men det er en del af gamet og i princippet er det jo bare en kamp som alle andre. Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle spille imod mange af mine tidligere holdkammerater, og der vil helt sikkert være lidt flere sommerfugle i maven inden jeg løber på banen, siger Maria Mose.

Team Esbjerg er en af favoritterne til igen at blande sig i guldkampen, så der er ingen tvivl om hvem der har underdog-rollen i det kommende opgør:

- Team Esbjerg er helt sikkert en af guldfavoritterne i denne sæson og derfor bliver det også en utrolig svær kamp. De har to gode spillere på hver position, så de bliver nødvendigvis ikke dårligere af at skifte ud. Samtidig er de et meget sammenspillet og homogent hold, som også indeholder de dygtige individualister, så vi skal være ekstremt skarpe, hvis vi overhovedet skal have en chance for at få noget med fra kampen. Vi glæder os til at spille mod et af de bedste hold i ligaen og så giver vi dem kamp til stregen, fortæller Mose, der ønsker at ryste DM-mestrene med en masse fart i angrebet og aggressivt forsvarsspil.

Efter et langt skadesforløb i sidste sæson er Maria Mose kommet til TTH Holstebro uden skader og skavanker. Det har betydet mange minutter på banen, og det nyder fløjen:

- Det er skønt at være i gang igen. Kampen mod Skanderborg i pokalen var ikke noget at råbe hurra for, men vi fik med nød og næppe kæmpet os til en sejr. Kampene mod Aalborg og København er faktisk to kampe som jeg synes vi skulle have vundet, men vi mangler lidt kynisme i de afgørende situationer og det koster desværre. Men nu er sæsonen i gang og det er en lang sæson endnu, så når vi lige får finpudset vores spil og de små detaljer, så er jeg sikker på, at det nok skal blive rigtig godt. Mit indtryk af klubben og organisationen bag, er meget positiv og jeg glæder mig til at se hvad sæsonen bringer, slutter Maria Mose.  

TTH Holstebro møder Team Esbjerg mandag aften kl. 19.00 i Gråkjær Arena. 

Køb din billet til kampen HER

Del på facebook