Markussen & co. på lokal træningslejr


07.08.2021 | Af Nanna Gantriis

Norge bliver byttet ud med Vildbjerg Sports- & Kulturcenter, når Nikolaj Markussen & co. tager på træningslejr den 12.-14. august. To lokale TTH-partnere i Vildbjerg, ES Stålindustri og Entreprenør Sejer Pedersen har sørget for, at du også kan komme med.

”Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget” lyder et gammelt ordsprog.

Dette kan TTH-mandskabet tilslutte sig, efter de har måtte ændre i deres opstartsprogram. Holdet skulle have været på træningslejr i Elverum, Norge den kommende weekend, men de nuværende corona restriktioner gør, at man har måtte tænke i alternative baner.

I stedet drager Nikolaj Markussen og holdkammeraterne på træningsophold i Vildbjerg Sports- & Kulturcenter, hvor den står på masser af træning og en opvisningskamp i de gode faciliteter som centeret byder på:

Fri entré til topkamp
Torsdag den 12. august kl. 17.30 inviterer de to lokale TTH-partnere i Vildbjerg, ES Stålindustri og Entreprenør Sejer Pedersen, til tophåndbold, når TTH Holstebro og Ribe-Esbjerg HH tørner sammen i Vildbjerg Stadionhal. De to partnere har sørget for fri entré til alle.

VIGTIGT! Grundet corona-situationen skal alle tilskuere ved ankomst til hallen i Vildbjerg skrive navn og telefonnummer på en liste. Desuden skal man holde den fornødne afstand til andre ved ankomst og afgang, ligesom man skal sidde med god afstand til andre tilskuere. På den måde sikrer vi den bedste og mest sikre oplevelse for alle.

Træningslejr afrundes mod de danske mestre
Efter tre gode dage i Vildbjerg slutter Bramming & co. træningslejren af med endnu en træningskamp - denne gang mod de danske mestre fra Aalborg Håndbold. Kampen spilles i Idrætscenter Jammerbugt, Fjerritslev lørdag den 14. august kl. 15.00.

Tak til Vildbjerg KFUM, ES Stålindustri og Entreprenør Sejer Pedersen.

Del på facebook