Markussen efter BSH: Skuffelse og succeshistorier


07.12.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Med fem scoringer og seks målgivende assists var Nikolaj Markussen en af TTHs bærende spillere i kampen mod BSH.

Venstrebacken ærgrer sig over, at det ikke blev til point mod hans gamle holdkammerater, men fremhæver samtidig de succeshistorier, der kom ud af kampen.

- Vi er selvfølgelig vanvittig ærgerlige over, at vi ikke kunne stjæle et point mod BSH. Sådan som vi spiller de sidste 45 minutter af kampen, kunne vi sagtens have stået med et eller sågar to point. Men vores forfærdelige start på kampen ender med at blive dyr for os, analyserer Markussen.

’Holdets DNA trådte frem’
Den dårlige start betød, at TTH-mandskabet trak 7-mod-6-spillet frem, og dette skabte en ændring i kampens forløb:

- Efter vi skifter til 7-mod-6 spiller vi fint angrebsspil, og det får os tilbage i kampen. Holdets DNA trådte frem i den periode: Vi giver aldrig op, og med et veloplagt publikum i ryggen formår vi at spise os ind på BSH, siger venstrebacken. 

- Det vidner om stor karakter, men det viser også, at der er kvalitet i det, vi laver – både i forsvaret og angrebet. Det skal vi tage med videre og dyrke som en succeshistorie, afslutter Markussen.

Næste kamp for TTH-mandskabet er tirsdag den 14. december når Skanderborg Aarhus Håndbold gæster Gråkjær Arena klokken 19.00. Du kan købe dine billetter til kampen ved at klikke her

Personlig sponsor for Nikolaj Markussen er ID Identity.

Del på facebook