Markussen: 'Flot arbejdssejr'


13.09.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Stemningen var høj i omklædningsrummet efter slutfløjtet, da TTH Holstebro kunne juble over en 34-32-sejr ude mod Ribe-Esbjerg HH. 

Smilet på Nikolaj Markussens læber var ikke til at tage fejl af, da seksmålsskytten kom ud fra sejrssang i omklædningsrummet. 

- Det var ikke den kønneste kamp, men derimod en god arbejdssejr som viser, at vi igen og igen trods nye opstillinger finder gode løsninger. Uanset hvem der spiller hvor, så bidrager alle med det de kan, siger Markussen og fremhæver to nøgleord fra kampen:

- I dag var fight og tro på hinanden opskriften på en flot sejr, fastslår bagskytten og sender samtidig roser afsted til de unge drenge Emil Jensen, Sofus Mose og Jeppe Hauskov, der på hver sin måde var kampafgørende.

 

Markussen her, der og alle vegne
For Markussen selv blev det til en god aften i Ribe, hvor han med sin rutine og ekspertise bidrog til sejren - både som skytte, som forsvarspiller og som stregspiller

- Jeg synes det gik godt i dag. Vi fik spillet et bedre overtal og kom til gode løsninger. Vores 5-1-forsvar i slutningen af kampen var et godt træk og en gevinst, analyserer han.

- Nu glæder vi os allerede til på fredag, hvor vi har en ny kamp i Gråkjær Arena. Her kommer vi igen med alt - uanset hvor mange skader vi har. Vi vil kæmpe, og vi vil vise hjemmepublikummet, at vi har mere i os end de så sidst, slutter Nikolaj Markussen og opfordrer folk til at tage i Gråkjær Arena fredag aften, når Fredericia Håndbold venter til endnu en hård fight.

Personlig sponsor for Nikolaj Markussen er ID Identity. 

Næste kamp er fredag den 17. september klokken 19.00, når TTH-mandskabet møder Fredericia Håndbold hjemme i Gråkjær Arena. Køb dine billetter her.

Del på facebook