Markussen-tillid til TTH skaber stolthed og store planer


30.06.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Cheftræner Søren Hansen glæder sig til at få ’den lange krop og det kloge håndboldhoved’ hos Nikolaj Markussen til at spille sammen med resten af TTH-mandskabet og se, hvad man kan lægge af planer for de kommende fem år.

Atlético Madrid, Veszprém KC og det danske landshold.

Nikolaj Markussen har været på en række af flotte håndboldadresser i løbet af karrieren, og de næste fem år hedder venstre backens hjemmebane Gråkjær Arena i Holstebro. Cheftræner Søren Hansen er på besindig jysk ’godt tilfreds’ med, at Markussen vil være med på den lange bane og udvikle TTH Holstebro de kommende fem år:

- Nikolaj har været på nogle flotte adresser gennem sin karriere og har en masse erfaring. Han har stået i nogle store kampe og har både VM-guld samt EM-guld på CV’et. Vi er glade for, at han kan se potentialet i TTH Holstebro og vil være en del af den udvikling, vi har gang i, siger Søren Hansen og understreger, at Markussen med sin rutine og spilintelligens skal være med til at udvikle taktikken og spillet på banen.

Goddag til Markussen og farvel til Mensing
Ved gårsdagens præsentation af Nikolaj Markussen kom det samtidig frem, at Aaron Mensing skifter til den tyske storklub SG Flensburg-Handewitt. Sønderjyden har været en af ligaens største profiler i denne sæson, og derfor er det også en stolt cheftræner, der sender sin spiller ud i det store udland efter blot én sæson i TTH Holstebro:

- Aaron er en af de spillere, jeg har arbejdet med, som har udviklet sig mest på en sæson. Han var en dygtig håndboldspiller da han kom hertil, men jeg synes, han har udviklet sig enormt på 12 måneder. Specielt på sit forsvarsspil og sit vurderings- og duelspil har han rykket sig meget, ligesom det har modnet ham at få så meget ansvar, som han har fået i denne sæson.

- Han skulle selvfølgelig tage den chance, han blev givet hos Flensburg, og når vi sender en topspiller afsted, er vi samtidig glade for, at vi kan byde en ny topspiller velkommen i form af Nikolaj Markussen, afslutter Søren Hansen.

Personlig sponsor for både Nikolaj Markussen og Søren Hansen er ID Identity.

Del på facebook