Markussen viste vejen i HØJ


17.05.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Med 10 mål og flere assists gik Nikolaj Markussen forrest og havde en stor andel i den definitive sejr over HØJ Elite. 

Nikolaj Markussen var, ligesom resten af holdkammeraterne, en glad mand, da man med en sejr på 33-27 vandt over HØJ Elite, og sikrede sig ligapladsen til den kommende sæson:

- Vi fik det resultat, vi kom efter, indleder Markussen, da de sidste jubelbrøl og krammere var blevet delt ud. 

- Det betyder meget, at vi fik sluttet sæsonen af med et godt udtryk og to gode kampe. Jeg oplevede en stabilitet og en ro i vores spil i dag, og det kan vi forhåbentlig tage med videre til næste sæson.

En invitation, man ikke siger nej til…
Markussen fik dirigentstokken i tirsdagens kamp og udnyttede muligheden til fulde med 10 mål og et hav af assists. 

- HØJ-forsvaret inviterede meget til, at vi skulle skyde udefra. Det udnyttede vi til vores fordel, siger Markussen, der sammen med bagkæden bestående af Jonas Gade og Frederik Tilsted scorede 22 af TTH-mandskabets 33 mål. 

Dermed fik Markussen & co. sat et godkendt punktum på en ellers hæsblæsende sæson. Selvom kalenderen nu er tom for håndboldkampe, så er arbejdet langt fra slut endnu:

- De næste uger skal stå i evalueringens tegn - både som klub og som spillertrup. Det er i modgang, du lærer mest, og derfor skal vi hjem og kigge på, hvordan vi bedst muligt lærer af den sæson, vi har haft, og ikke mindst, hvordan vi bruger det til at udvikle os frem mod næste sæson.

Personlig sponsor for Nikolaj Markussen er ID Identity

Invitation til fælles afslutning i Gråkjær Arena
På fredag, den 20. maj kl. 16.00-18.00 inviterer vi til ÅBEN HUS i Gråkjær Arena, hvor vi officielt vil sige tak for denne sæson. 

Få et par festlige timer sammen med klubbens sponsorer, publikum, fans, spillere og administration. Vi byder på en kold fadøl og snitter fra Vestergades Slagter. Deltagelse kræver ikke tilmelding. 

Del på facebook