Mathilde Neesgaard: Vi må ikke undervurdere Ajax


25.01.2019 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

En lang udebanetur venter for TTH’s damer, når de lørdag eftermiddag møder Ajax København.

TTH Holstebro har vundet de seneste to kampe i HTH Ligaen mod Ringkøbing Håndbold og Silkeborg-Voel KFUM. Sejrene betyder at slutspils-drømmen igen lever for holdet, der nu indtager en delt 9. plads i ligaen.

Playmaker, Mathilde Neesgaard håber at holdet kan fortsætte holdets formkurve mod Ajax København, og hente den 3. sejr på stribe i ligaen.

- Det er en utrolig vigtig kamp for os mod Ajax. Hvis vi har ambitioner om at fastholde vores position i ligaen, og forhåbentlig måske kigge længere opad, så kræver det en sejr mod Ajax, siger Mathilde Neesgaard.

I forrige sæson fik Ajax København en 27-26 sejr over TTH på deres hjemmebane i København.

- Ajax har fået point i deres seneste to hjemmekampe, så vi har respekt for dem på deres hjemmebane. Det er et hold som vi på ingen måde må undervurdere og sløse imod, for så står Ajax klar til at tage de point de kan få, siger Mathilde Neesgaard, og sætter flere ord på Ajax som modstander:

- Man kan tydeligt mærke at Ajax er et hold, som er blevet sammenspillet over flere år. De har måske ikke de største stjerner, men de gør hinanden gode, og det gør dem farlige som kollektiv, slutter Mathilde Neesgaard.

Opgøret mellem Ajax København og TTH Holstebro spilles lørdag eftermiddag kl. 16.15 i Bavnehøj Arena.

Næste hjemmekamp for TTH-damerne er den 30. januar mod Nykøbing Falster Håndboldklub. Opgøret spilles i Struer Energi Park. Køb din billet HER

Del på facebook