Mediehuset Holstebro bliver TTH's Business Partner nummer syv


05.10.2019 | Af Morten Toft - Foto: Dagbladet Holstebro

Det er med stor glæde at TTH Holstebro kan præsentere Mediehuset Holstebro som ny Business Partner i klubben. Mediehuset Holstebro bliver den syvende partner i det eksklusive business netværk. 

Mediehuset Holstebro bliver en del af TTH Business konceptet, TTH Fordele, hvor udvalgte business partnere tilbyder klubbens sponsorer forskellige erhvervsfordele. 

I relation til det nye partnerskab, var et udvalg af TTH-sponsorer og samarbejdspartnere samlet torsdag aften hos Mediehuset Holstebro, til et arrangement om netop Business, Bold og Branding. Aftenen var en succes med netværk og nyttig viden om fremtidens branding samt info om de nye fordele som Mediehuset Holstebro tilbyder til sponsorerne i TTH. 

TTH-direktør John Mikkelsen ser gode muligheder i det nye samarbejde, og han glæder sig over det udvidede partnerskab med klubbens Mediepartner. 

- Vi har i mange år haft et vellykket samarbejde med Mediehuset Holstebro som klubbens officielle Mediepartner. Det eksisterende partnerskab kan vi nu udvide til gavn for begge parter, hvor især vores sponsorer og samarbejdspartnere vil få nye fordele – og her er det primært på annoncedelen. Tilføjelsen af Mediehuset Holstebro vil være med til at skabe et endnu stærkere TTH Business koncept som vi er kommet godt i gang med, siger TTH-direktør John Mikkelsen. 

Mediehuset Holstebro: Vi ser det som et win-win partnerskab

- Vi er gået med i TTH Business netværket fordi vi kan tilbyde nogle annonceløsninger som beriger sponsornetværket i TTH Holstebro, og samtidig kan vi selv skabe et salg via samarbejdet. Vi ser det nye samarbejde som et win-win partnerskab for både klub, TTH-sponsorer og os selv, siger salgschef for Erhverv+ i Jysk Fynske Medier og i Mediehuset Holstebro, Ole Schmidt.

For den nye TTH Business partner er især erhvervsnetværket i klubben attraktiv.

- Der er et stort erhvervsnetværk i TTH Holstebro, og det er super interessant for os at være en del af. Hos Mediehuset Holstebro og Jysk Fynske Medier har vi en stor interesse i at skabe kontakt til mulige B2B og B2C kunder, der ønsker eksponering i Erhverv+, Dagbladet, ugeaviserne og digitalt. Vi håber TTH Business netværket kan åbne op for nogle nye relationer til gavn for os alle, siger Ole Schmidt. 

Fakta: Mediehuset Holstebro

Mediehuset Holstebro har hovedsæde på Kirkestræde 1-3 i Holstebro midtby, hvor de beskæftiger 35 medarbejdere. I alt 1600 medarbejdere og specialister er tilknyttet Jysk Fynske Medier. 

Mediehuset Holstebro specialiserer sig inden for markedsføring, journalistik, grafisk design, tryk, deal koncepter, abonnement, radio, bureau, fordelsprogrammer. Ja, kort sagt alt hvad der kan danne salg og information mellem mennesker, lokalt/regionalt. 

Se og læs mere om Mediehuset Holstebro og Jysk Fynske Medier på: www.jfmedier.dk og www.jfmedier.dk/da/om-os/introduktion/ (Video)

Del på facebook