'Meget tilfreds' inden grundspilsfinale


01.04.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Efter 25 ligakampe kan Søren Hansen og TTH-mandskabet se tilbage på en af de mest pointgivende grundspil i klubbens historie.

Efter 25 kampe - heraf 19 opgør med point til følge - kan cheftræner Søren Hansen og TTH snart binde sløjfe på grundspillet 2020/21. Et grundspil der har budt på skader, nye roller og et usædvanligt højt pointantal:

- Hvis vi er dygtige i Aalborg på søndag og tager to point, så ender vi på 40 point og opnår dermed det højeste antal point i klubbens historie, siger Søren Hansen og tager i samme åndedrag forbehold for de to skrivebordspoint, der blev givet som følge af BSH-sagen. To skrivebords-point eller ej, så er cheftræneren meget tilfreds med den indsats, han har set fra sit hold:

- Jeg synes vi har leveret en stabil præstation, hvor vi har haft gode, lange stimer med godt spil og mange point til følge. Det har været en fornøjelse at mærke spillernes indsats, sult og iver for at nå vores fælles mål om en Top4-placering.

Kampen om to vigtige point venter
Målet om en Top4-placering er allerede indfriet og nu har TTH muligheden for at gå helt til tops og tage to point med over i slutspillet. Dette kræver dog en sejr over danmarksmestrene fra Aalborg Håndbold påskedag:

- Vores slutspil starter i princippet allerede på søndag, fordi vinderen af den kamp tager to point med over i slutspillet. Det ville være en fornøjelse at vinde på søndag, men vi har også den største respekt for Aalborg som er et fantastisk hold, siger Søren Hansen.

Til slut giver Søren Hansen sine 4 gode grunde til TTHs Top4-placering:

1. Vi har spillet på en måde der har givet mange mål og gode chancer.
2. Vi har været omstillingsparate på forsvarsdelen - både ift. skader og i kampens forløb.
3. Vi har trænet godt og seriøst.
4. Vi har været grundige og velforberedte til hver kamp. Uanset om modstanderen hed Aalborg eller Ringsted.

TTH møder de danske mestre fra Aalborg Håndbold søndag klokken 15.30. Kampen vises direkte på TV2.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Del på facebook