Meklenborg fandt storspillet frem i sejr over Lemvig-Thyborøn


14.11.2019 | Af Louise Boo

Der var travlt nede i Lemvig-Thyborøn målet, da gårsdagens kamp løb af stablen. TTH fik hurtigt overtaget i kampen og dominerede fra start til slut.

Selvom stemningen som altid er høj i Gråkjær Arena, når de to lokalrivaler møder hinanden, var der ikke meget gæsterne kunne gøre i nederlaget på 27-21 til TTH. Og på en dag, hvor Johan Meklenborg havde tur i den, både på gennembrud, fra tremeteren og på straffe, havde Lemvig-Thyborøn forsvaret nok at se til.

Med ni scoringer satte Johan Meklenborg sit tydelige præg i opgøret.

"Jeg har haft svært ved at finde formen, så det var rigtig dejligt, at jeg ramte mit skud", siger playmakeren og tilføjer med et smil på læben, at det også er en hel del nemmere at score en tredjedel af TTH's mål, når man får næsten 60 spilleminutter. 

Det gode spil skyldtes ifølge Johan Meklenborg også, at Lemvig-Thyborøn ikke var lige så offensive i deres opdækning som forventet. 

"Jeg var lidt overrasket over Lemvigs forholdsvist flade forsvar, som gjorde det muligt med mere flow i spillet og nemmere afslutninger", siger han.

Johan Meklenborg glæder sig over seksmålssejren over træningspartnerne og lokalrivalerne og håber at fortsætte det gode spil, når holdet i weekenden skal spille mod tjekkiske Plzen.

Del på facebook