Meklenborg: Forsvar, tempo og kontra


03.02.2020 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

Når TTH tager imod Nordsjælland på onsdag, gælder det ifølge Johan Meklenborg om at stå tæt i forsvaret. Samtidig skal tempoet holdes og kontrafasen udnyttes.

Dobbelt kampdag i Gråkjær Arena. Modstanderen er Nordsjælland, og står det til playmaker Johan Meklenborg, skal TTH klø på med alle de kvaliteter, holdet besidder. 

- Vi skal fortsætte med at dække op på det niveau, vi gjorde i Kolding og udnytte det til kontrascoringer. Og så skal vi have tempoet op i vores angrebsspil. Nordsjælland har god tålmodighed og bruger lang tid, når de har bolden, så vi skal sørge for at vores koncentration ikke falder i løbet af deres angreb, siger Johan Meklenborg.

Palymakeren, der har en fortid i Nordsjællland, kender modstanderholdet godt. Selvom der har været en del udskiftninger, siden Johan Meklenborg selv spillede, er der stadig en håndfuld tidligere holdkammerater og venner i den nordsjællandske klub.

- Jeg har en del kendskab til flere af spillernes individuelle kvaliteter, men de kender jo også mig, så den går begge veje, slutter Johan Meklenbog af.

Du kan se Johan Meklenborg og resten af holdet, når de spiller kl. 20 efter damernes kamp mod Ajax.

Personlig sponsor for Johan Meklenborg er ID Identity.

Køb billetter her

Del på facebook