Meklenborg: Skarpheden skal frem mod Skjern


10.09.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Johan Meklenborg og resten af TTH-mandskabet går en stor kamp i møde, når de på lørdag kl. 16.10 møder ærkerivalerne fra Skjern Håndbold i Gråkjær Arena Holstebro.

Braget mod de grønne kommer efter et nederlag mod Ribe-Esbjerg HH i forrige uge, hvor tekniske fejl og manglende skarphed blev den store problematik for de hvide. Johan Meklenborg håber at holdet kan rejse sig på ny med en god præstation mod Skjern:

- Vores seneste kamp mod Ribe-Esbjerg var præget af alt for mange individuelle uprovokerede fejl og manglende skarphed. Det er noget vi skal forbedre mod Skjern på lørdag, og det er hele holdet opsat på, siger Johan Meklenborg og fortsætter: 

- Skuffelsen var stor i Esbjerg, men den bedste måde man kan vaske en dårlig præstation væk på, er med en ny kamp. Vi er alle ivrige efter at bevise, at vores niveau er højere end de vi fik leveret mod Esbjerg, og det kommer forhåbentligt til udtryk mod Skjern. 

Playmakeren glæder sig til den kommende rival-dyst mod de grønne: 

- Vi er spændte på lokalopgøret mod Skjern, og jeg forventer der kommer tryk på, både på banen men også på tribunerne. Det er en af de største kampe i vores område, så jeg håber på mange tilskuere i arenaen til en underholdende kamp som vi vil gøre alt for at vinde, siger Meklenborg.

Johan Meklenborg går ind til Skjern-kampen med selvtillid. 8 mål på 11 forsøg diskede den 194 cm. høje playmaker op med i den seneste kamp: 

- Jeg føler at jeg gør fremskridt i forhold til de andre kampe som jeg har spillet. Men det vigtigste er at jagte de to point til holdet, og det håber vi på at få mod Skjern, slutter Meklenborg. 

Rivalbraget mellem TTH Holstebro og Skjern Håndbold starter lørdag kl. 16.10. 

Køb billetter her

Del på facebook