Meklenborgs målshow


22.11.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Photo Overlund

Johan Meklenborg var i sit vante målhumør torsdag aften, hvilket skabte store problemer for modstanderne.

Hvis Johan Meklenborg har fået et par blå mærker efter torsdagens ligakamp, er der vist ikke noget at sige til det. Ribe-Esbjerg havde nemlig alt hvad de kunne gøre, med at holde TTH-playmakeren i kort snor under torsdagens kamp i Gråkjær Arena. Og med god grund.

I alt blev det 6 mål fra Meklenborgs hånd, krydret med en håndfuld målgivende assists. Finder man lommeregneren frem kan det dermed konkluderes, at Johan Meklenborg var afsender på tredjedel af alle TTHs mål mod Ribe-Esbjerg - enten som målscorer eller som assist-mager.

Hovedpersonen selv fokuserer dog mere på holdets præstation fremfor sin egen:

- Forsvaret og Frandsen får lukket af i 2. halvleg, og derfor får vi slået hullet. Jeg følte allerede i 1. halvleg, at vi var i teten, og den følelse blev stærkere i 2. halvleg, da vi begyndte at trække fra.

’Vi kan slå dem, hvis vi rammer det rigtige niveau’
På onsdag venter Fredericia HK på udebane, og her skal både Meklenborg og holdkammeraterne være klar fra start, hvis der skal to point med hjem til Holstebro:

- Selvom Fredericia er inde i en god periode, så tror vi på, at vi kan slå dem, hvis vi rammer det rigtige niveau.

Du kan se om Johan Meklenborgs skudarm er i lige så god form mod Fredericia, når holdet spiller på onsdag klokken 20.30.

Personlig sponsor for Johan Meklenborg er ID Identity.

Del på facebook