Mensing udtaget til landsholdet for første gang


12.04.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Aaron Mensing har imponeret håndbolddanmark med sit hårde skud og dygtige forsvarsspil. Det har landstræner Nikolaj Jakobsen også set, og derfor er Mensing udtaget til A-landsholdet for første gang.

Mandag satte landstræner Nikolaj Jacobsen navn på de 18 spillere, der skal repræsentere Danmark ved de to kommende EM-kvalifikationskampe i april og maj. På listen stod TTHs Aaron Mensing, der nu kan kalde sig A-landsholdsspiller for første gang i karrieren.

- Jeg er meget glad og ikke mindst stolt. Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af truppen og se, hvordan det er at være med A-landsholdet, siger Mensing mandag formiddag. Hovedpersonen har haft et par dage til at vænne sig til tanken:

- Jeg fik et opkald efter kampen mod Skjern om, at jeg var udtaget. Men jeg måtte ikke sige noget, så jeg har glædet mig til at det blev offentliggjort, indrømmer venstrebacken.

TTH-cheftræner: Fuldt fortjent
Cheftræner Søren Hansen kalder det fuldt fortjent, at Aaron Mensing nu kan iklæde sig den rød/hvide-landsholdstrøje:

- Det er en fornøjelse at se Aaron blive udtaget til landsholdet. Han har lagt lag på sit spil, siden kan kom til klubben, og det er en fryd at arbejde sammen med en så fokuseret og træningsvillig ung mand som Aaron, siger Søren Hansen.

Han mener ikke det er sidste gang, vi ser Mensing i landsholdstrøjen:

- Jeg ser Mensings fremtid i rødt og hvidt. Vi har mange dygtige spillere i Danmark, så han skal hele tiden være ærgerrig for at udvikle sig, men jeg ser et stort potentiale i Aaron, afslutter Søren Hansen.

Mensing og resten af landsholdet møder Schweiz på udebane den 28. april, hvorefter man møder Finland på hjemmebane den 2. maj. Begge kampe vises på TV2s kanaler.

Del på facebook