Mere beslutsomhed og bedre timing


20.12.2020 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

Udover Skanderborgs stærke forsvar i torsdagens kamp, er der grund til også at kigge i egne rækker. Søren Hansen efterlyser mere beslutsomhed og bedre timing med nye angrebskonstellationer i kampen på tisdag mod Fredericia.

- Vi er for uskarpe i vores afslutninger, laver for mange tekniske fejl og er arytmiske, siger Søren Hansen efter nederlaget mod Skanderborg.

Der skal derfor stilles krav i den sidste kamp, inden holdet går på julefeirie.

- Vi skal være skarpere på det individuelle plan. Nu er der én kamp tilbage, så det gælder om at bruge tiden fornuftigt. Vi skal øve flere gentagelser i nye opstillinger, siger Søren Hansen og påpeger, at der generelt bliver leveret en bedre indsats end det var tilfældet med Skanderborg-kampen.

Søren Hansen håber på, at nye konstellationer på banen kan indøves på de sidste to træninger inden tirsdag, så holdet er skaprere i de afgørende situationer, er bedre i overtalsspil og mere sikker på de frie chancer.

- Jeg tror, at der med hårdt arbejde og en bedre timing med de nye konstellationer, kommer et bedre produkt ud af det, siger Søren Hansen om den kommende kamp.

- Vi går til kampen med ydmyghed. Fredericia er et godt hold med fart og tempo, og vi havde lidt problemer sidste gang, vi mødte dem. Men i anden halvleg viste vi stor beslutsomhed, og det er det spil, vi skal have fundet frem igen, runder træneren af.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

TTH Holstebro tager imod Fredericia på tirsdag kl. 20:30 i Gråkjær Arena

Del på facebook