Mere Damgaard-hæder: Ligaens bedste i september


06.10.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Allan Damgaard er kåret til Månedens Spiller i HTH Herreligaen. Den 35-årige playmaker er på nuværende tidspunkt både topscorer og ligaens mest effektive spiller. 

I fredags blev Allan Damgaard kåret til Månedens TTH-profil efter en stærk præstation i september måned. Nu falder der endnu mere hæder til playmakeren efter Divisionsforeningen har kåret ham til Månedens Spiller i HTH Herreligaen.

- Det betyder en del at få den slags anerkendelse. Man snakker om at den danske liga måske er den stærkeste, vi nogensinde har haft. Store internationale stjerner vælger at spille i HTH-ligaen og klubberne præsterer ude i Europa. Derfor ser jeg det som et kæmpe skulderklap, at jeg er blevet fremhævet som Månedens Spiller blandt så mange dygtige spillere, siger Allan Damgaard om kåringen.

Alderspræsidenten tager 1. pladsen
Selvom dåbsattesten siger 35 år og nogle af holdkammeraterne er 15 år yngre er der ingen tegn på, at Allan Damgaard nærmer sig pensionsalderen på håndboldbanen – tværtimod. I september måned har TTH-playmakeren i gennemsnit scoret 7,6 mål pr. ligakamp, han er delt ligatopscorer sammen med holdkammeraten Magnus Bramming og han ligger øverst på MEP-listen. 

- Det er meget sjovt, at man som 35-årig kan komme hjem til børnene og sige at far er ligatopscorer – også selvom det er på lånt tid, griner Damgaard og fortsætter:

- Men udover det, så er jeg bare glad for at kunne bidrage til holdet. Vi har den seneste tid været gode til at passe på hinanden og titlen som Månedens Spiller understreger, at man kan nå langt, når man står sammen som et hold og gør hinanden gode.

Du kan se det søde øjeblik, da Allan Damgaards søn Theo overraskede sin far med titlen som Månedens Spiller ved at klikke her

Personlig sponsor for Allan Damgaard er Jens Jensen.
Næste hjemmebanekamp er mod KIF Kolding torsdag den 14. oktober klokken 19.00. Billetsalget er allerede i gang, og du kan sikre dig din plads i Gråkjær Arena ved at klikke her

Del på facebook