Michael Bruun forlænger med TTH Holstebro


10.07.2019 | Af Morten Toft - Photo Overlund

Målvogtertræner, Michael Bruun, har forlænget sin aftale med TTH Holstebro til sommeren 2021. Han vil fortsat have ansvaret for udvikling og træning af klubbens ligamålmænd på både herre og damesiden samt ungdomstalenterne. 

Med 83 A-landsholdskampe og 345 kampe i TTH Holstebro og nu også landsholdstræner på både herre A -og dame A, er det en både faglig dygtig og velrenommeret person, der fortsat skal have sin gang hos målvogterne i Holstebro.

Kontraktforlængelsen med Michael Bruun skaber glæde på direktionsgangen hos den tidligere holdkammerat John Mikkelsen: 

- Vi er meget glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde med en så faglig dygtig målvogtertræner. Der er ingen tvivl om at vores målmænd er i de bedste hænder de kan være i. Vi nyder Michaels tilgang og passion til både udvikling og resultater, og vi glæder os til at følge den positive udvikling som vores målmænd er i. Samtidig ser vi frem til et stærkt træner samarbejde som Michael vil indgå i sammen med vores øvrige ligatrænere, siger direktør John Mikkelsen. 

Hos Michael Bruun er glæden også stor for den nye aftale. 

- Jeg er meget glad og stolt over at være en del af TTH Holstebro. Jeg glæder mig over den klubudvikling som TTH er inde i, både som klub og sportsligt, og det ønsker jeg at sætte mit præg på sammen med det øvrige træner team. 

Michael Bruun skal fortsætte med at udvikle målvogterne Sebastian Frandsen, Simon Gade, Sara Kececi og den nytilkomne Ditte Vind. En målvogter-sammensætning som har et spændende potentiale ifølge Bruun:

- Simon og Sebastian har dannet duo i et år nu, og det har været et rigtig godt match. De oplevede en mindre ”down-periode” sammen, men ellers har der været flere positive udviklingsskridt hos dem begge, og vi kan se at de bevæger sig i den rette retning. Jeg tror på at de kan levere en god sæson sammen i 2019/20, siger Michael Bruun og fortsætter snakken hen på duoen i dametruppen: 

- Ditte har stået en fremragende sæson hos Aarhus United, hvor hun flere gange har vist hvilke styrker hun besidder. Hendes udvikling glæder vi os til at bygge videre på, så hun forhåbentligt kan blive endnu bedre i TTH Holstebro. Hun kommer til at danne et spændende match med Sara Kececi, som har stået en flot sæson og jeg tror på at de kommer til at komplementere hinanden rigtig godt, siger Michael Bruun. 

Michael Bruun i DHF-regi

Siden 2011 har Michael Bruun været målvogtertræner i DHF-regi for flere A og U-landsholdstrupper. Her har han bl.a. været omkring kvindelandsholdet, herrelandsholdet, U18-landsholdet og siden 2014 har han haft ansvaret for unge herremålmænd med landsholdspotentiale, som en slags mentor i perioden, fra at talenterne ikke længere har alderen til U-landsholdene, og indtil de evt. kommer i spil til A-landsholdet. 

Michael Bruun har forlænget som målvogtertræner i DHF-regi til 2020. Denne rolle vil blive udfyldt sideløbende med jobbet i TTH Holstebro.

Del på facebook