Michael Bruun om ny duo: Godt par


07.08.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Louise Boo

Med den nye sæson har TTH Holstebro også fået et nyt målmandspar. Målmandstræner Michael Bruun sætter her fokus på duoen Frandsen og Frisk.

Michael Bruun har haft mange målmænd under sine vinger: Niklas Landin, Simon Gade og Torbjørn Bergerud for blot at nævne nogle navne.

I denne sæson er det så Sebastian Frandsen og nytilkomne Rickard Frisk, han skal hjælpe med at tage fra i TTH-målet, og Bruun glæder sig til samarbejdet:

- Sebastian og Rickard komplimenterer hinanden rigtig fint. De kan mange af de samme ting, men er også forskellige i deres målmandsstil, forklarer han og uddyber:

- Sebastian Frandsen er høj, hvilket han kan bruge på nær- og langskud. Rickard er mindre, men mere eksplosiv, og er rigtig god til at sætte kontraer op. Derfor udgør de et fint par.

Forsmag på evnerne
Dette viste Frandsen og Frisk også, da de torsdag eftermiddag udgjorde en vigtig rolle i 30-23-sejren over Aalborg Håndbold. Her kunne Rickard Frisk gå fra banen med en redningsprocent på hele 44%, mens kollegaen Frandsen lå en smule lavere.

Nu glæder Michael Bruun sig for alvor til, sammen med Sebastian Frandsen og Rickard Frisk, at udvikle de to målvogteres kompetencer yderligere:

- Vi har fået trænet godt og er klar til det videre målmandsarbejde. Vigtigst er det dog, at både Rickard og Sebastian er dedikeret og er klar til at udvikle sig, og det har de I dén grad bevidst de seneste uger, afslutter Michael Bruun.

Personlig sponsor for Rickard Frisk og Sebastian Frandsen er Creativ Company og Smith Knudsen.

Del på facebook