Million Kampen blev en succes for TTH


10.04.2019 | Af Morten Toft - Foto: Nanna Gantriis Mortensen

I den forgangne weekend afholdte TTH Holstebro "Million kampen", hvor der var fuld tryk på diverse aktiviteter rundt om ligakampen mod SønderjyskE. Til klubdagen kom man tæt på målet om at nå millionen, da dagens resultat blev kr. 700.000,-. 

Hos TTH-direktør John Mikkelsen er der masser af glæde og stolthed over lørdagens oplevelser og økonomiske resultat i Gråkjær Arena. 

- Jeg vil gerne på klubbens vegne sige en stor tak til alle, som på den ene eller anden måde har hjulpet og bakket op omkring vores klubdag. ”Million Kampen” blev på alle måder lige sådan en TTH-dag som vi havde ønsket os, siger John Mikkelsen og tilføjer:

- Der skal lyde et kæmpe stort TAK til alle klubbens sponsorer for jeres flotte opbakning til dagen. Der er blevet støttet op om klubben via sponsor spinning, 2-krone partnerskab samt via forskellige konkurrencer og auktioner. Vi er meget taknemmelig for den store og loyale opbakning som vi har modtaget. Det varmer rigtig meget i vores TTH-hjerte, og dermed har vi fået styrket klubbens økonomiske fundament. Tak til jer alle.

Se udvalgte billeder fra dagen på vores Facebook side.

Del på facebook