Mousing før Porto: Vi skal gentage vores præstation


01.03.2019 | Af Morten Toft - Foto: Louise Boo Jespersen

TTH Holstebro står lørdag eftermiddag overfor FC Porto Sofarma i EHF Cuppens 4. gruppekamp. Opgøret spilles på udebane i Portugal.

For blot seks dage siden tørnede TTH Holstebro og FC Porto sammen i Gråkjær Arena, hvor det blev til en 33-31 sejr til det portugisiske mandskab. Lørdag eftermiddag mødes klubberne igen, men denne gang finder opgøret sted i Porto. 

Stregspiller Lars Mousing håber på at holdet kan levere en præstation af samme kaliber som sidst mod FC Porto. 

- Vi lykkedes egentlig med en del sidste gang vi mødte Porto, på trods af den trup vi stillede op med til kampen. Vi havde godt fat i forsvaret, især da de spillede 7/6, hvilket de ellers har været meget dygtige til. Desuden spillede vi disciplineret, men har dog et par store afbrændere i kampens sidste fjerdedel, hvilket kunne have vendt udfaldet, fortæller Lars Mousing og tilføjer:

- Det er dog klart at det er en større udfordring at spille på udebane i Europa, men jeg synes at vi gjorde mange ting rigtigt i den første kamp, som vi naturligvis skal holde fast i. Ydermere kunne vores kontrafase godt være udnyttes bedre, da jeg tror at det er her vi har chancen for at presse dem.

FC Porto Sofarma har fået tre sejre ud af tre mulige i EHF Cup gruppespillet, hvorimod TTH Holstebro har fået én sejr og to nederlag. Med tre kampe tilbage af gruppespillet skal der, med alt sandsynlighed, minimum to sejre til for TTH Holstebro, hvis man vil videre til kvartfinalerne.

- Det er klart at det ville være godt for os at slå Porto i forhold til at gå videre fra gruppen, men jeg tror også at vi kan gå videre selvom vi skulle gå hen og tabe, siger Lars Mousing og uddyber:

- I tilfælde af et nederlag til Porto, vil vi have to "finaler" efterfølgende mod Cuenca og Constanta, da det står klart at Porto med alt sandsynlighed går videre i sidste ende. Vi kan muligvis gå videre med seks point fra puljen, så det er ikke sidste håb her i Porto, slutter Lars Mousing. 

Den dårligste to'er fra de fire EHF Cup grupper går ikke videre til kvartfinalerne. Se grupperne HER

Opgøret mellem FC Porto Sofarma og TTH Holstebro spilles lørdag kl. 16.00. Kampen kan ses LIVE på TV3 Max.

Del på facebook