Mousing før Skjern: Vores bedste side skal frem


10.05.2019 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

For femte gang i 2018/19 sæsonen skal TTH Holstebro op imod Skjern Håndbold, når de gæster Gråkjær Arena Holstebro søndag kl. 16.00. Kun en sejr tæller mod de grønne, hvis håbet om en DM-semifinale skal fortsætte. 

Lars Mousing ser frem til den afgørende kamp mod ærkerivalerne i DM-slutspillet: 

- Det er altid sjovt og intenst at møde Skjern på hjemmebane, og det er en kamp vi går all-in for at vinde. Jeg håber, at vi kan vise os frem fra vores bedste side, da vi har været svingende på det sidste, og det ønsker vi at rette op på, siger Lars Mousing.

Når Lars Mousing træder ind på halgulvet mod Skjern, så kan det muligvis være til det sidste lokalopgør for stregspilleren iført den hvide TTH-trøje. Fra næste sæson rykker Lars nemlig et smut sydpå til Ribe-Esbjerg HH. 

- Det er de fedeste kampe mod Skjern, og jeg vil med garanti komme til at savne vores rivalopgør. Det har altid været de kampe man har set frem til gennem sæsonerne, og det kunne være rigtig fedt at slutte med en sejr mod dem, siger Lars Mousing. 

Hvis en sejr skal blive en realitet, så skal der et højt niveau frem mod de forsvarende danske mestre, fastslår Lars Mousing: 

- Skjern er et rigtig godt hold, men vi har slået dem tre gange i denne sæson ud af fire kampe, og det kan ske igen, hvis vi viser os fra vores bedste side. Vi har før været gode imod dem, og på hjemmebane har vi en rigtig god chance, slutter Lars Mousing.

Du kan stadig nå at opleve rivalbraget mod Skjern. Køb din billet til kampen HER (Få siddepladser tilbage) 

Del på facebook