Munk og Mensing gør status 1:2


06.01.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Første halvdel af ligasæsonen 20/21 er nu færdigspillet. Derfor har vi sat Jesper Munk og Aaron Mensing i stævne, for at evaluere deres første halve år som TTH-spillere. I første nyhed ser de to spillere tilbage på efterårssæsonen.

Hvilke tre ord vil I sætte på tiden i TTH indtil videre?
Jesper Munk: Udfordrende, lærerigt og virkelig sjovt.
Jeg har nydt hvert sekund, jeg har fået på banen og hver træning, vi har haft. Samtidig har jeg lært utrolig meget af at træne og spille sammen med dygtige spillere, ligesom jeg har lært mig selv bedre at kende i pressede situationer.

Aaron Mensing: Positivt, nyt og corona-præget… det kan vi vist ikke komme udenom.
Skiftet til TTH var mit første klubskifte, så det var nyt for mig at komme til en anden klub, hvor man gjorde tingene anderledes. Men jeg har aldrig fortrudt skiftet til TTH. Der er gode mennesker i og omkring klubben, og jeg trives.
 

Munk, du har overstået dit første halvår i den danske liga. Hvilke indtryk står du tilbage med?
Munk: Jeg har taget et skridt op med mit skifte til den danske liga. Niveauet er højt og man bliver udfordret, uafhængig navnet på modstanderen. Hvis man vil være med på dette niveau, så skal man hele tiden være klar og give 100%. Er man ikke klar, misser man en tackling eller brænder sit skud.

Aaron, du kom til klubben fra SønderjyskE Håndbold. Føler du, at du har fundet dit topniveau i TTH endnu?
Mensing: Vi er på vej, men jeg håber at kunne bygge mere på mit spil. Mit ønske er at finde et mere stabilt niveau, hvor jeg spiller godt i alle kampe. Det tror jeg nok skal komme, jo længere tid jeg spiller i klubben.
 

Hvad har, set med jeres øjne, været den bedste oplevelse i efterårssæsonen?
Munk: Selvom jeg ikke var en del af rejsen dertil, så var det en kæmpe oplevelse at få lov til at spille finaleweekenden i Final4. Specielt semifinalen mod Skanderborg Håndbold står skarpt i min hukommelse. Der var meget som fungerede for mig i den kamp, både i forsvaret og angrebet.

Mensing: Jeg er enig med Munk. Final4-weekenden står også klart for mig. Stemningen i hallen, vi måtte have tilskuere og så var det første gang, jeg spillede en finale. Så selvom det ikke blev til guld, var det en stor oplevelse.

I næste uge beder vi de to herrer kigge ind i krystalkuglen og give deres bud, håb og ønsker for anden halvdel af 20/21-sæonen.

Personlig sponsor for Jesper Munk og Aaron Mensing er Gaardhøje og Beierholm.

Del på facebook