Munk og Mensing gør status 2:2


12.01.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund og Lars Kofoed

Første halvdel af ligasæsonen 20/21 er nu færdigspillet. Derfor har vi sat Jesper Munk og Aaron Mensing i stævne for at evaluere deres første halve år som TTH-spillere. I afsnit to beder vi de to herrer kigge ind i krystalkuglen og give deres bud på den kommende forårssæson

Hvilken følelse går du ind i forårssæsonen med?
Aaron Mensing: I disse tider ved vi ikke, hvad der sker i morgen. Men vi må bare forholde os til spillet inde på banen og gå ud fra, at vi får lov til at spille så meget som muligt.

Jesper Munk: Præcis; det handler om at komme så langt som muligt, så vi kan skabe et godt resultat.

Hvad håber I, I kan sætte flueben ved, hvis vi laver samme status den 1. juli 2021
Munk: Slutspil og medaljer. Det kunne være vildt sjovt at spille med om medaljerne. Desuden vil jeg rigtig gerne prøve at spille for en udsolgt Gråkjær Arena. Det har jeg endnu ikke prøvet. Vi kunne se, at det fungerede godt med 1.200 tilskuere i starten af sæsonen, men det kunne være fedt at spille i en fyldt Gråkjær Arena, hvis forholdene tillader det.

Mensing: Jeg vil også gerne have metal om halsen, hvis vi laver status den 1. juli. Først og fremmest glæder jeg mig dog til at få vores skadede spillere tilbage. Når de er tilbage, synes jeg vi er godt stillet for forårssæsonen og det slutspil, vi går i møde.

Personlig sponsor for Jesper Munk og Aaron Mensing er Gaardhøje og Beierholm.

Del på facebook