Muren Cavar: Vi VILLE vinde den her


14.12.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Med en redningsprocent på 40,5 gjorde Josip Cavar det unægtelig svært at være Skanderborg Aarhus-spiller i Gråkjær Arena tirsdag aften.

Det kom ikke som nogen overraskelse, da Josip Cavar efter dagens opgør mod Skanderborg Aarhus blev kåret til kampens ”Man of the Match”. Svenskeren var her, der og alle vegne. På langskud, nærskud, straffe og sågar som dobbelt målscorer. 

- Man kunne se i folks øjne, at vi ville vinde den her kamp. Alle arbejder benhårdt, og kæmper hele vejen igennem. Det var vildt fedt at se, sagde Cavar, der kunne gå fra banen med en redningsprocent på 40,5.

’De hjalp mig. Jeg hjalp dem.’
Selvom det var Josip Cavar, der modtog klapsalverne og hæderen i aften, så er målvogteren hurtig til at sende roserne videre til sine holdkammerater i forsvaret.

- Forsvaret stod rigtig godt og gav mig nogle gode betingelser. Og så kunne jeg heldigvis hjælpe dem godt på vej med nogle gode redninger. 

Personlig sponsor for Josip Cavar er Smith Knudsen Advokatfirma.

Næste kamp er lørdag den 18. december, hvor TTH-mandskabet skal forsøge at tage to point på en svær udebane mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.

For kun 50 kr. får du bus og billet til kampen. Bestil ved at klikke her

Del på facebook