Nat og dag mod Odense gav ingen point


27.03.2019 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

TTH-damerne kunne ikke levere overraskelsen i den første DM-slutspilskamp mod Odense Håndbold. Kampen mod grundspilsvinderne endte 23-27 i Gråkjær Arena, og det var som nat og dag for TTH Holstebro set over de to halvlege. 

2. minutter spillet = 2-0 til TTH Holstebro…. 18 minutter senere = 4-11 i Odenses favør. 

Så hurtigt kan det gå, når man møder et hold som Odense Håndbold. HTH Ligaens ubestridte tophold, var dominerende i store dele af første halvleg, hvor TTH Holstebro især havde store vanskeligheder med at åbne den kompakte Odense defensiv.  

Den store klasseforskel betød at Odense var foran 17-10 til pausen, og der skulle derfor en ekstraordinær halvleg op af hatten, hvis føringen skulle indhentes. 

Og der kom faktisk meget godt frem efter pausen hos TTH Holstebro, hvor især Sara Kececi og Line Frandsen var primus motor for den store opblomstring i spillet. 

Efter 41 minutter var føringen reduceret til 16-19, og igen efter 45 minutter var der stadig tale om blot et tre-måls forspring til stillingen 18-21. 

Selvom der blev kæmpet indædt hen mod slutningen for at indhente forspringet, så blev det aldrig tættere for TTH Holstebro, som taber den første DM-slutspilskamp 23-27. 

Det var som sagt nat og dag set over de to halvlege, men alt i alt en hæderlig kamp af damerne mod en klar semifinale-favorit. 

Kampens spiller Line Frandsen sætter følgende ord på nederlaget: 

- At tabe med fire mål mod Odense er ikke en skam, men man er aldrig tilfreds med at tabe, og vi føler lidt at vi kunne have været tættere på point med en bedre første halvleg, siger Line Frandsen og tilføjer: 

- Det er ærgerligt at vi ikke rammer vores niveau i anden halvleg over en hel kamp, for der lykkedes vi med at finde et angrebs-flow samtidig med at vi står kompakt defensivt. Vi må arbejde på at strikke to gode halvlege sammen, slutter Line Frandsen. 

Kampen mod Odense Håndbold gav debut til U18 målvogteren, Helena Hyldahl. Den unge målvogter var med i fraværet af Louise Egestorp.

 

Odense Håndbold # TTH Holstebro 23-27 (10-17)

Kampstatistik TTH Holstebro 
Redninger: Sara Kececi 7/33 (21%) Helana Hyldahl 0/1 (0%) 
Mål: Inger Smits 7, Kaja Nielsen 4, Line Frandsen 2, Emilie Bertelsen 2, Laura Jensen 2, Sarah Stougaard 2, Mathilde Hylleberg 2, Lærke Christensen 1, Caroline Svarre 1.
Udvisninger: 3

Kampstatistik Odense Håndbold
Redninger: Althea Reinhardt 2/8 (25%) Tess Wester 5/22 (22%)
Mål: Stine Jørgensen 7, Mie Højlund 5, Trine Østergaard 4, Nadia Offendal 3, Freja Cohrt 3, Ingvild Bakkerud 2, Kathrine Heindahl 2, Suzanne Bækhøj 1.
Udvisninger: 1

Tilskuertal: 1.105

Del på facebook