Nederlag i lavt scorende affære


04.04.2019 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

Nykøbing Falster Håndboldklub besejrede TTH Holstebro med 20-15 i den tredje DM-slutspil kamp.

35 mål i en liga håndboldkamp er en sjældenhed, men det var netop hvad der blev scoret da TTH Holstebro tørnede sammen med Nykøbing Falster i DM-slutspillet. Kampen mellem de to mandskaber blev på mange måder en uortodoks affære, hvor begge hold var voldsomt udfordret med at finde vej til målet - og ikke det mindst det flotte spil. 

Opgøret var tydeligt præget af tekniske fejl og fejlafleveringer, som bidrog til en målfattig pausestilling på 7-12.

Efter pausen fortsatte kampen i det samme spor, hvor forsvaret og Louise Egestorp i målet, var tæt på det eneste man kunne glæde sig over på TTH-sidelinjen.

For selvom defensiven var solid og kompakt, så blev løsningerne aldrig fundet i den offensive ende af banen. Der var flere gange håb for at opnå kontakt og jagte udligningen, men det blev som sagt aldrig en offensiv succes-kamp for de hvide, som må gå slukørede i omklædningen med et 15-20 nederlag. 

Assistenttræner Torben Møller var en anerkendende mand i omklædningen efter kampen: 

- Vores angrebsspil var voldsomt udfordret mod Nykøbing og vi formåede slet ikke at finde hullerne i deres defensiv, uanset hvor meget vi prøvede. Det er bittert, når man tænker på at vores defensiv og Louise står så fint, siger Torben Møller, som udtrykker sin ærgrelse over de mange tekniske fejl, der hobede sig op:

- Vi må erkende, at når man laver 17 tekniske fejl, så har man ikke ramt niveauet. Vores angrebsflow var ikke til stede, og så kommer de mange fejl fordi man ikke kommer til de rette afslutninger. Det er et gennemgående problem, som vi har forsøgt at løse i noget tid. 

TTH Holstebro spiller den sidste hjemmekamp i DM-slutspillet den 8. april kl. 20.30. Her møder man København Håndbold. Køb din billet til kampen HER.  

 

TTH Holstebro # Nykøbing Falster Håndboldklub 15-20 (7-12)

Kampstatistik TTH Holstebro
Redninger: Sara Kececi 0/6 (0%) Louise Egestorp 10/24 (41%) 
Mål: Inger Smits 3, Lærke Christensen 3, Mathilde Neesgaard 2, Sofie Østergaard 2, Emelie Bertelsen 1, Laura Jensen 1, Caroline Svarre 1, Sarah Stougaard 1, Kaja Nielsen 1. 
Udvisninger: 0

Kampstatistik Nykøbing Falster Håndboldklub
Redninger: Cecilie Greve 10/25 (40%) 
Mål: Kristina Kristiansen 5, Emelie Westberg 4, Lærke Pedersen 3, Dione Housheer 3, Anna Lagerquist 2, Matilde Nielsen 1, Yui Sunami 1, Angelica wallén 1.
Udvisninger: 3

Tilskuertal: 878

Del på facebook