Nedtælling: 1 dag tilbage - Målfest, Million-kamp og støtteaktiviteter


21.02.2020 | Af Louise Boo

Kampen mellem TTH Holstebro og franske USAM Nimes Gard er ikke blot et opgør i EHF-Cuppen. Det er også en dag, der står i klubbens tegn. Gennem éntre, auktioner, cykling mm. samles penge ind til TTH Holstebros elite- og ungdomsarbejde.

- Det er ikke kun en vigtig kamp på banen, men også meget vigtig uden for banen. Jo flere tilskuere, der kommer, desto flere penge går der til TTH, og jo flere mål TTH scorer, desto flere penge til klubkassen, siger direktør, John Mikkelsen.

Klubbens ”Mål-fest og Million-kamp” er en kamp, hvor TTH-sponsorer er gået sammen og hver især støtter med bl.a. 2 kr. pr. tilskuer og/eller giver et beløb pr. TTH-mål, der kommer i kampen.

Sidste år blev der samlet 770.000 kr. sammen til TTH Holstebro, og John Mikkelsen drømmer på endnu større succes i år.

- Arrangementet er meget vigtigt for denne sæsons samlede økonomiske resultat. Overskuddet fra Million-kampen til klubbens elite og ungdomsarbejde er nødvendigt for at kunne drive en klub med to ligahold på det her niveau. Det kræver, at vi laver aktiviteter udover normale sponsorater. Det styrker klubøkonomien, som i sidste ende giver sorte tal på bundlinjen, siger John Mikkelsen.

Han fremhæver blandt andet Tour de TTH, som en aktivitetet, der er med til at generere penge til klubarbejdet.

Jespers Planteskole, Roslev Trælasthande, Vestjysk Bank, Creme Fraiche, Jens Jensen, VW Holstebro, Smith Knudsen, Vognmand Erik Skræddergaard og Struer Fysioterapi er ni hold, som pr. km, er med til at cykle penge hjem til TTH.

John Mikkelsen går efter et samlet cykel-beløb på 100.000 kr.

De mange aktiviteter foregår inden kampens start fra kl. 13 og frem.

Støt klubben ved at komme i Gråkjær. Bestil din gratis billet på: https://shop.tthholstebro.dk/

Del på facebook