Nedtælling: 4 dage tilbage til TTH-RNL


11.02.2020 | Af Nanna Grantriis Mortensen. Foto: Photo Overlund

Med fire dage tilbage til topbrag, venter der Nikolaj Enderleit og holdkammeraterne noget af en oplevelse, når de lørdag den 15. februar møder Rhein-Neckar Löwen på hjemmebane.

Det er ikke hver dag, at man som dansk håndboldspiller får lov til at spille overfor verdensmestre, Champions League-finalister og olympiske mestre. For TTHs Nikolaj Enderleit er det dog tilfældet, når han skal forsøge at gøre livet surt for Mads Mensah, Uwe Gensheimer og resten af Rhein-Neckar Löwen i EHF Cup’en:

- Det er et super godt hold, der kommer på besøg i Gråkjær Arena. Vi har stor respekt for Rhein-Neckar Löwen og alle de meritter, de enkelte spillere har opnået.

Samtidig ser Enderleit & Co. frem til at prøve sig af mod nogle af håndboldsportens bedste:

 - Her møder vi toppen af international håndbold, og vi kan få lov til at måle os med de bedste. Det bliver utrolig sjovt at mærke på egen krop, hvor niveauet ligger, når man spiller mod et af verdens bedste hold.

Tæsk uanset stjernestatus
Selvom det for nogle kan være intimiderende at møde et hold, der har tilsammen har 21 EM, VM og OL-medaljer på CV’et, så understreger Nikolaj Enderleit, at det er en kamp som alle andre:

- Man tænker måske lige over de første to minutter, at det er verdensstjerner, man spiller overfor. Men når først man har sat den første tackling, og pulsen kommer op, så er det en kamp som alle andre. Ham der står på den anden banehalvdel skal have tæsk, uanset om han hedder Mads Mensah eller ej, fortæller højrebacken og fortsætter:

- Alle i TTH har blod på tanden. Det er ikke hver dag, at man møder sådan et hold, og alle har lyst til at vinde. Derfor opfordrer vi også publikum til at skabe en god stemning i hallen. Et hold som Rhein-Neckar Löwen er vant til, at der er tryk på kedlerne. Så publikum må gerne give den ekstra skalle og give os et ekstra skub i ryggen på den måde.

Kampen mod Rhein-Neckar Löwen spilles lørdag den 15. februar klokken 19.30 i Gråkjær Arena.

Personlig sponsor for Nikolaj Enderleit er Krøyer Pedersen

Køb billetter her

 

Del på facebook