Nedtælling til pokalbraget er i gang


05.11.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Gråkjær Arena skal ikke "gå i sort", men derimod i hvidt, når Søren Hansens mandskab skal forsøge at spille sig i Final4.

Der er nu kun fem dage til efterårets store pokalbrag i Gråkjær Arena. Onsdag den 10. november kæmper vi mod Aalborg Håndbold om den sidste billet til forårets eftertragtede Final4-stævne.

For publikum bliver kampen et gensyn med de danske mestre fra Aalborg Håndbold. Et hold som TTH-mandskabet drillede ved flere lejligheder i sidste sæson. Derfor er der lagt op til et spændende opgør, hvor Bramming og co. går efter en ny pokalsejr.

- Pokalkampe har deres eget liv og selvom Aalborg er danske mestre, så er det en åben kamp, hvor alt kan ske. Vi er meget opsatte på at levere en stærk præstation, og vi vil forsøge at udfordre dem på alle fronter, siger Magnus Bramming.

Hvid fest i Gråkjær Arena – publikumspræmier til en samlet værdi af kr. 5.000
Hovedpræmien: ”Et års forbrug af FAXE KONDI”. 

Rammerne til onsdagens pokalbrag bliver også festlige. Temaet for kampen er ”HVID FEST", og derfor opfordrer vi alle publikummer til at komme i hvidt. 

Er den hvide skjorte til vask, vil vi i TTH Holstebro stå klar med gratis hvide fantrøjer. Trøjerne udleveres efter billetscanning og uddeles efter først-til-mølle-princippet. 

Blandt hvid-klædte tilskuere, vil der blive udloddet fem flotte præmier. Hovedpræmien er ”et års forbrug af Faxe Kondi”, 360 stk. sodavand til en værdi af kr. 3.000. Sponsor for denne flotte publikumspræmie er ROYAL UNIBREW.

De øvrige publikumspræmier er følgende:

  • Et stk. gavekort til TOBAKSFABRIKKEN til en værdi af kr. 500.  
  • Et stk. gavekort fra Bager Max til stor Othello lagkage 20 personer, værdi kr. 390.
  • To stk. originale TTH-jubilæumstrøjer med 20 tal, spillernavn og autograf, værdi kr. 600 pr. stk.

Personlig sponsor for Magnus Bramming er Restaurant SPRØD.

Kom og hjælp TTH Holstebro til FINAL4. Bestil din billet ved at klikke her.

Del på facebook