Nikolaj Markussen: 'Vi har ét mål i Kolding'


07.04.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Det var vildt i tirsdags mod Skive, og det bliver vildt på lørdag, når grundspillet afgøres imod KIF Kolding. Vi har taget en snak med Nikolaj Markussen om spillet mod Skive og missionen i Kolding.

Der blev råbt, sunget og sågar danset, da sejren over Skive kom i hus tirsdag aften. Sejren var en kulmination på flere måneders hårdt arbejde og dét kunne mærkes:

- Det var en stor forløsning for os alle - ikke mindst på grund af måden vi vandt kampen på, fortæller Nikolaj Markussen, der med fire mål og tre assists var en konstant trussel for Skive-mandskabet i tirsdagens kamp.

 

’Ro på i heksekedlen’
Stemmerne er dæmpet igen og fokus er rettet mod grundspilsfinalen mod KIF Kolding på lørdag, fortæller Markussen: 

- Det bliver alt andet end kønt. Der er så meget på spil i den kamp for begge hold, så det handler om at være velovervejede i vores spil. Der skal ro på i den heksekedel vi ved, vi møder i Kolding på lørdag. 

TTH-mandskabet kan tåle at tabe kampen mod KIF Kolding på lørdag og stadig undgå den direkte nedrykning, såfremt andre resultater flasker sig. Men denne udregning skal slet ikke blive relevant slår Nikolaj Markussen fast:

- Vi tager til Kolding for at vinde. Punktum. Der er ingen grund til at lægge vores skæbne i andre holds hænder, når vi selv har muligheden for at afgøre det. Så vi har ét mål i Kolding og det er at få to point. 

Med en sejr i sidste spillerunde vil de hvidblusede ligeledes øge chancerne for at få point med over i kvalifikationsspillet. TV2 Sport har haft regnemaskinen fremme og giver det store overblik over lørdagens scenarier. Se dem ved at klikke her

Sammen med LINDS arrangerer vi bustur til Kolding, så vi kan støtte TTH-drengene. Fire busser er allerede fyldt op, og der er også plads til dig!

Køb din billet til Kolding ved at klikke her

Del på facebook