Nøglespiller ude med korsbåndsskade


17.12.2020 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

Da klubbens playmaker og nøglespiller, Johan Meklenborg, under mandagens ligakamp mod SønderjyskE Håndbold måtte udgå, frygtede alle en alvorlig skade. Og frygten er nu en realitet. Johan Meklenborg har en korsbåndskade i venstre knæ, hvor forreste korsbånd er revet over. Klubben må nu undvære den 26-årige profil i op til et år.

Hos alle i og omkring klubben har de seneste dage været fuld af frygt for dommen på Johan Meklenborgs knæskade. At skulle undvære holdets nøglespiller, som er en af ligaens bedste playmakere, bliver et stort tab for klubben rent sportsligt.

- Vi er alle i klubben meget berørt af Johans skade og er meget kede af det på Johans vegne. Vi mister en rigtig dygtig spiller og holdets omdrejningspunkt. Vi vil nu sammen med klubbens sundhedsteam fra Struer Fysioterapi, lave en god plan for Johans genoptræning, således at vi igen om ca. 12 måneder har en stærk spiller med på holdet. Vi har heldigvis en lang kontrakt med Johan Meklenborg, og derfor tror både vi og Johan på, at vi sammen kommer stærkt igen og kan opnå store sportslige resultater, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Johan Meklenborg skal opereres i første uge af januar.

For spilleren selv er skadens omfang et meget hårdt slag.

- Det er selvfølgelig det værste, der kunne ske. At skulle være væk fra holdet i op til et år bliver en meget hård tid for mig. Holdet er stærkt og har den seneste tid vist, at vi med rette hører til i toppen af ligaen, og derfor var der udsigt til en rigtig god TTH-sæson for både klubben og jeg. Jeg vil arbejde hårdt for at komme stærkere tilbage og deltage i klubben og holdets bestræbelser på at opnå nye triumfer i fremtiden, siger Johan Meklenborg.

Personlig sponsor for Johan Meklenborg er ID Identity.

Del på facebook