Nu er det NU: Vi går efter alle muligheder


02.05.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

En sejr over Lemvig-Thyborøn Håndbold kan sende os op på 4. pladsen i kvalifikationsspillet. Modsat vil et nederlag betyde en endegyldig 5. plads. Derfor har brug for din opbakning onsdag aften!

Trods nederlag i de to første kampe i kvalifikationsspillet, jagter Magnus Bramming & Co. stadig chancen for at slutte nummer 4 i puljen og dermed sikre sig en direkte liga-plads til næste sæson. 

Dette kræver dog en sejr over Lemvig-Thyborøn Håndbold i onsdagens kamp på hjemmebane i Gråkjær Arena. 

- Vi går efter alle de muligheder vi har, og chancen er der stadig for at slutte 4’er i puljen. Derfor håber jeg, at vores hjemmepublikum vil komme og give os deres opbakning på onsdag, siger Magnus Bramming og fortsætter:

- Vi er et hold, som ikke har medvind for tiden, og derfor er støtten fra tilskuerne altafgørende i vores kamp om at finde et bedre spil frem, siger venstrefløjen, der samtidig benytter lejligheden til at takke for den opbakning, holdet har fået gennem den seneste tid.

Så lad os slå helt fast:
En sejr onsdag aften vil betyde, at vi fortsat er med i kampen om at blive 4’er i kvalifikationspuljen, og dermed kvalificere os direkte til HTH-ligaen 22/23. 

Modsat vil et nederlag mod Lemvig-Thyborøn (eller en sejr til KIF Kolding over SønderjyskE onsdag aften) betyde, at vi definitivt ender som 5’er, og dermed skal møde enten HØJ Elite eller Grindsted i tre kampe om en ligaplads. 

Derfor er der al mulig god grund til at komme i Gråkjær Arena på onsdag og støtte holdet i kampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Billetprisen er kun 25 kr. Bestil din billet ved at klikke her.

Del på facebook