NU gælder det! Hansen vil skabe en fest


21.05.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Mandag venter sæsonens (indtil videre) største kamp for Søren Hansens tropper. BSH gæster Gråkjær Arena i årets første DM-semifinale og med sig i bagagen har holdet et hav af rutine fra OL, Champions League og VM-slutrunder.

OL-guld, VM-guld, Champions League-trofæer. Listen er lang, når man skal nævne meritterne hos BSH-spillerne, og der er der ingen tvivl om, at TTHs semifinalemodstandere har oparbejdet sig en vis rutine:

- Flere af BSHs spillere har spillet på et højt internationalt niveau i klubber som Barcelona, THW Kiel og Veszprém. Det giver en vis rutine, hvorimod vi er et mere ungt hold med spillere, der i højere grad har deres internationale erfaring i vente, siger TTHs træner Søren Hansen og nævner spillere som Kay Smits, Nikolaj Enderleit og Aaron Mensing, der er i deres karrieres forår.

’De skal opleve, hvor ærgerrige vi er’
Modsvaret på BSHs rutine har Søren Hansen klar: Mål og masser af spilleglæde:

- Det bliver tæt og de små marginaler vil være afgørende. Men vi ved, at vi kan spille op med BSH. Vi har 1200 mennesker i ryggen i Gråkjær Arena på mandag og de skal opleve, hvor ærgerrige vi er efter at vinde og ikke mindst skabe en fantastisk stemning sammen med dem, afslutter Søren Hansen.

TTH Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg spiller første DM-semifinale 2. pinsedag klokken 14.00. Er du ikke en af de 1200 mennesker, der har billet til kampen, kan du se med direkte på TV2 fra klokken 13.30.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Del på facebook