Ny talentansvarlig i TTH Holstebro


26.04.2020 | Af Louise Boo

Det bliver den 29-årige Anders Høj, som kommer til at varetage rollen som talentansvarlig på drengesiden for klubbens U17-og U19 spillere. TTH Holstebro og Anders Høj har indgået en toårig aftale.

Hos TTH Holstebro er Anders Høj et særdeles godt navn, både i klubben og blandt drengetalenterne i klubben. Derfor herskede der ingen tvivl om, hvem der skulle afløse talentchef, Anders Thomsen.
 
Anders Høj har med succes været cheftræner på klubbens U19 hold det seneste år, ligesom han også har været medtræner hos U17 drengene.
 
- Anders har fra første dag i klubben udvist store kvaliteter som træner, talentudvikler og  mentor for klubbens unge talenter. Samtidig kommer han med en stor passion for at udvikle talenter til kommende ligaspillere, hvor han tager udgangspunkt i de unges potentiale, siger direktør i TTH, John Mikkelsen. 

Anders Høj har det seneste år fået god sparring af Anders Thomsen med talentarbejdet, og direktøren er sikker på, at klubben med den nye løsning står godt rustet til det kommende talentarbejde. Målet er her at indlemme 2-3 talenter i ligatruppen.
 
Den nye talentansvarlige får samtidig ansvaret for klubbens Talentakademi, som har et tæt samarbejde med Holstebro Elitesport og Idrætsefterskolen Lægården vedrørende udviklingen af håndboldtalenter.
 
For Anders Høj bliver de nye opgaver et spændende step-up i trænerkarrieren.
 
- Jeg er blevet rigtig glad for tilværelsen i Holstebro og glæder mig meget til mine nye opgaver som talentansvarlig. Her i TTH Holstebro er der et spændende håndboldmiljø med gode rammer og muligheder for at udvikle talenter sammen med mange kompetente og faglige ressource personer, siger Anders Høj.

I TTH Holstebro arbejder klubben på at skabe de rette rammer for de mange unge mennesker som har lysten, viljen og ikke mindst tålmodigheden til at udfolde deres talent.

- Det er for mig vigtigt at vores unge drenge trives i en travl hverdag, hvor uddannelse, socialt liv og håndbold skal hænge sammen. Jeg vil sammen med spillerne skabe den rette struktur, så vi sikrer os, at der er tid, plads og overskud til at finde glæde og motivation i en krævende hverdag, siger Anders Høj.
 
For den nye talentansvarlig glæder han sig til at give de unge og ambitiøse spillere den rette sparring, så der i fremtiden fortsat vil komme lokale spillere i ligatruppen.
 
I den forgangne sæson har de unge spillere trænet med og også fået spilminutter i både liga og europæiske kampe. Ifølge Anders Høj er der mange spillere, der står på spring og kan spille sig til en plads i ligatruppen.
 
Udover træner-og talentopgaverne i TTH Holstebro, fortsætter Anders Høj med at være ansat som lærer og træner på Idrætsefterskolen, Lægården, i Holstebro.

Del på facebook