Ny TTH-back misser sin første sæson


03.08.2018 | Af Morten Toft

TTH Holstebro har netop startet 2018/19 sæsonen – men for den nye TTH-back Nikoline Lundgreen, er sæsonstarten desværre en uheldig og ærgerlig en af slagsen. En scannings undersøgelse den 31. juli viste, at hendes knæskade fra sommerens U20 VM var alvorlig. Det forreste korsbånd i knæet er røget – og dermed venter en 9-12 måneders kamppause for bagspilleren.

Nikoline Lundgreen ærgrer sig over skaden.

- Jeg er selvfølgelig super ærgerlig over den her skade. Jeg har virkelig set frem til den nye sæson i TTH, hvor jeg har glædet mig til den rolle jeg skulle spille, og det ansvar jeg var pålagt. Så det er meget skuffende at jeg nu må se sæsonens kampe fra sidelinjen, men jeg er klar på at støtte holdet på alle de måder jeg nu kan – og så komme stærkt tilbage næste sæson, siger Nikoline Lundgreen.

Nikoline fik skaden da hun repræsenterede Danmark til sommerens U20 VM. Nikoline leverede flotte kampe for Danmark med flere topscorer præstationer – men i 1/8 finalen mod Tyskland fik målscoringerne ende, da hun måtte bæres fra banen.

- Jeg fik et kraftigt vrid i knæet i forbindelse med et fodskifte, og det var tydeligt at mærke, at skaden var omfattende. Der blev taget rigtigt godt om mig i dagene efter, og jeg havde heldigvis ikke alt for ondt, og som scanningen viste da jeg kom hjem, er der ikke sket skade på menisk og brusk i knæet, så det er ”heldigt” hvis man skal tænke positivt, siger Nikoline.

TTH-cheftræner Pether Krautmeyer, har stor medfølelse for Nikolines situation.

- Det er meget synd for Nikoline, og jeg håber, at hun kommer hurtigt tilbage på banen igen. Det må være hårdt at komme med store forhåbninger til en ny klub, hvor man har lyst til at vise sig frem og skabe en god start – men i stedet bliver man ramt af en slem skade. Det er utroligt ærgerligt for hende, og os som hold. Vi kommer til at savne Nikoline på banen i denne sæson, men vi kan dog se at hun er optimistisk omkring genoptræningen, så hun skal nok komme stærkt igen til næste sæson, siger Pether Krautmeyer.  

Del på facebook