Ny TTH-øl: Hyldest for flot opbakning


14.12.2021 | Af Nanna Gantriis

TTH Holstebro lancerer i samarbejde med Hvide Sande Bryghus en øl med titlen ”STÅ SAMMEN BAJER”. Udgivelsen af den nye TTH-øl er en hyldest til alle dem, der gennem de seneste 15 måneder har bakket op om klubben.   

Klubbens samarbejdspartnere, frivillige, klubfolk og de mange sponsorer, fortjener alle en stor tak for den flotte opbakning og tillid, som I har vist TTH Holstebro gennem en svær corona-tid. Denne opbakning har skabt et stærkere klubfundament. 

STÅ SAMMEN BAJER
Den nye STÅ SAMMEN BAJER skal også være med til at fejre, at der nu igen er masser af liv på tribunerne.

- Vi har virkelig nydt, at vi igen i dette efterår har kunnet opleve det givtige fællesskab, som vi har med både sponsorer, fans, klubfolk og ikke mindst de mange frivillige. Sammenholdet er stort, og det giver os gode kræfter til at fortsatte jagten på nye sejre. 

Vi glæder os til at give vores mange publikummer nye gode oplevelser for hele familien i Gråkjær Arena, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

 Fakta om den nye STÅ SAMMEN BAJER:

  • En pilsner bestående af hvede. Brygget med newzealandsk humle, der giver den kant. Smag på glæden, gejsten og få en ”sejrsrus” udover det sædvanlige.
  • Den nye TTH-øl leveres i en eksklusiv kasse med fire STÅ SAMMEN ØL. 
  • En ølkasse indeholder også fire gratis ligabilletter til Gråkjær Arena. På bagsiden af ølkassen finder du et link til billetterne.
  • Ølkassen er velegnet som en firma- og personalegave, en julehilsen, gaveidé, værtsgave og er oplagt til hygge med venner og familie.

Stærk TTH-pris for 4 øl og 4 billetter – kun kr. 180 pr. kasse.

Den eksklusive TTH-ølkasse kan købes fra i aften i Gråkjær Arena, når TTH Holstebro møder Skanderborg Aarhus Håndbold.

Tak til Hvide Samarbejde Bryghus for samarbejdet. Desuden skal der lyde en stor tak til Holstebro Kantonnage for produktion af ølkasse samt til Superego for designet. 

SKÅL – og god fornøjelse med den nye STÅ SAMMEN BAJER.

Del på facebook